Şöyle bir hızlıca göz gezdirdim. Daha başlıklardan yapacak çok şey var. Örneğin bir başlıkta & işareti var. Olabildiğince arama terimlerine yakın yazmalısınız. Ayrıca en temel problem bence başlıkların cümle olmaması. Örneğin, "Uzun Süreli Oturma" veya "Wilson Hastalığı" bu başlıkta ne bulacağım konusunda çok yardımcı olmuyor. Wilson hastalığının belirtileri mi, ilerleyişi mi, nelere yol açtığı mı, nasıl anlaşıldığı mı? Bir şey yok. Tıklamadım. Wilson hastalığına yakalanan kişiler de tıklamayacaktır. Çünkü çözüm aramak için gireceklerdir.
"Şeker Hastalığının Belirtileri Nelerdir" güzel bir başlık. Tıkladım ve yazıya girdim. Şeker hastalığı konusunda çok bir bilgi sahibi değilim. O yüzden doğrudan gözlemlerimi söyleyeceğim; birincisi yazı çok kısa. Tek tek şeker hastalığının belirtileri yazılmış ancak yeterince açıklanmamış.
Örneğin; "En belirgin belirtilerinden biri tuvalete sık çıkmalardır. İnsan kanında artan şeker oranı direkt olarak böbrekleri uyarır ve sık tuvalete gitme ihtiyacı doğurur. Genellikle gece saatlerinde oluşan tuvalet ihtiyaçları şeker hastalığının habercilerinden biridir." böyle bir ibare var. Biraz daha açıklama istiyor. Prostattan farkının ne olduğunu açıklamak istiyor. Bunlarla yazı daha da uzatılabilir.
Ayrıca belirtiler nelerdir şeklinde bir başlık var. Güzel, ama başlık görebildiğim kadarıyla H2 tagında değil. Ayrıca amacımız teker teker belirtilerin ne olduğunu izlemek. Dolayısıyla her belirti bir altbaşlık olabilir. Ayrıca en önemlilerinden biri, ne kaynak ne iç linkleme, hiçbir link bulunmuyor.