Meto34

2016 nın başlarından beri coin sektörünün içindeyim ve biliyorum, en çok güvenilen coinlerin bile insanlara ne yaptığını gördüm, deli gibi burada iota alanlarıda gördüm xrp hayranlarını da gördüm, komisyonlu bozum işi ile de uğraştım yüksek miktarlarda bozumlarıda yaptım, anlık anlaşmada ki kelime hataları ile nasıl zarar edildiğini de gördüm, coinsektörü ne yatırım alanıdır bana göre ne de iş alanıdır, para kazanırsınız buna lafım ypk ben de hatrı sayılır rakamlaı komisyola al sat içinden bahsediyorum, ama coin sektörünün bir kere çıkış amacı incelenmesi gerekiyor çıkış amacı para transferlerinde dünyanın en uç noktasına kolay yoldan ulaşmak biri sosyal medyayı hedefler biri bankayı hedefler farketmez..

Reel anlamda iş aramıyorum, rakam düşük gelmiş olabilir amaç gelen yorumlarla bir fikir elde edip bu alanda ilk adımı atıp getiri durumunagöre işi büyütüp güzel gelirler elde etmek, artık çok fazla beden işçiliğinde ziyada internet üzerinde iş elde etme isteğim var umarım kendimi net açıklamışımdır, bu e ticaret olur instagram satıl olur e ticaret site destekli yada. E pin işi olur bunları yapmış olan arkadaşların fikirlerini almaya çalışıyorum..

emincan038