Hocam haklısınız ama o durumda bakarsak bir iş yerine girsekte fıtık oluruz bedenen çalışsakta 40 yaşından sonra gideriz 50 yaşından sonra genel olarak sadece kodlama değil bütün iş güçlerinden düşmeye başlarız ama buna oranla en rahatı yazılımdır çünkü 30 yıl yazılımda zaman harcamış 50 yaşına gelmiş birisi php java html css html5 xml sass less gibi bir çok dili yalayıp yutar ki makale yazar gibi kodlama yapacağına inanıyorum çünkü etrafta 5 senelik yazılım bilen adamlar çatır çatır kod yazıyor araya birde laravel ekledik mi tamam dır diye düşünüyorum veeee şöyle bi mantık var kafam da sağlam bir yazılımcı zaten 50 yaşına gelmeden 50 den sonra yaşamasını sağlayacak tüm parayı kazanır diye düşünüyorum hocam yanlışmıyım bilmiyorum çevremde yazılım ile uğraşıpta ayda 8 9 bin tl den aşağı kazanan hiç kimseyi görmedim ben daha :) ama başka işte 3 4 bini müdür filan olmadan kimse geçemez nerden baksan 3 katı desek buda 30 seneye 10 sene demek diye düşünüyorum :) yanlış mıyım siz bu konuda daha bilgisiniiz :)
Hocam sormayın ya bu pdo beni maf ediyor :D
bi giriyoruz
if(isset($_POST['kullaniciekle'])) {
şu aradaki kodlar maf etmesi bi ayrı dert
try {
sizin kodlarınız altına catch ekleyip (PDOexpception gibi kodlar kendimi kandırıyorum resmen bakmıcam bakmıcam diyip yine göz gezdirince :D ama çok olmadı başlaıyalı 10 sene sonra belkide. şu yazıyı yazdım gibi kod yazarım :D hocam "." ları bile elle tek tek tane tane 10 kere yaz sil yapıyorum mesela 1 kodu yazdım hata mı yaptım komple silip tekrar yazıyorum baştan iyi mi bu bilmesem de :)