Üslubunuz dışında, görüşünüze kesinlikle katılıyorum. Ama üslubunuzu da asabiyetinize bağlıyorum sonuç olarak her insanda sağlam sabır olsa melaike olurdu insanlar.
Aynı sebepten dolayı benimde canım sıkılmıştı ama gülüp geçmiştim. Üstelik benim makale yazarına bile ihtiyacım yokken en yakın arkadaşıma teklif ettim. Dedim ki günde 250-300 kelimelik piyasa fiyatından 100 kelimesi 1,5 TL-2 TL den makale yaz hem boş vaktinde ufak bi harçlık çıkmış olur. Ayda eder 150 TL. Sonuçta boş vaktin çok değerlendirmiş olursun birşey kaybetmez kazanırsın. Ama arkadaş parayı küçümsedi ve makale başına 20 TL istedi. Bende gülüp geçtim. Bir siteyi adam etmek için gecemizi gündüzümüze katıyoruz yüzlerce lira harcıyoruz emek sarfediyoruz. Zannediyorlar ki bedavadan iş yaptırıp yüksek paralar kazanıyoruz. Öyle birşey yok.
Neyse konuyu uzatmaya gerek yok demem o ki gece oturup 1 saatte güzel bi makale yaz daha iyi hem kendi seo kriterlerine göre makale yazmış olursun hemde paran cebinde kalır. Bu devirde insanlar hem iş yok der para yok der hem çalışmaz iş beğenmez para beğenmez.