Ben şunu anlamadım.
Sen şimdi bu adama dedin ki bana günlük 10 adet 300 kelimeden makale yaz bende sana 15-20 TL para veriyim öyle mi? Ben sana birşey söyleyeyim mi? Az bile söylemiş. Çokta doğru söylemiş! Neymiş birde üzerine sövecekmişin sayacakmışın! Ya sen 300 kelimeyi 1,5 liraya teklif ederken utanmıyorsun da adamın kız arkadaşına çay ısmarlayıp ısmarlamamasına kadar mı ince düşünüyorsun? Adam çok doğru söylemiş! Sömürücü bir işveren olunmasa o adamda sana o cevapta bulunmaz belli ki! Acaba sen gerçekten o çocuğun cebine harçlık girsin diye mi düşündün yoksa bu çocuk üni mezunu kalemi sağlamdır. Buna piyasanın çok altında makale yazdırabilirim diye mi düşündün? Sen olması gereken bedelin altında çalıştırıp, olması gereken hizmetin daha yükseğini beklediğin sürece ne hayır yaparsın nede çalışanını mutlu edersin. Madem harçlığı çıksın istiyorsun ve bu kadar ince düşünüyorsun, o halde dersin ki, günlük 200 kelime 10 adet yaz al 20 TÜRK Lirasını! Yine dip fiyat çekersin ama arkadaşın cep harçlığını düşündüğünü belli edersin. Ama senin ki hem sömürücülük hem de verilen cevabı beğenmemek. Yapılan bu teklifte arkadaşın söylediği çok bağdaşmış. Sen kazan o tabiri caizse 20 lira için it gibi çalışsın. Saygılar.