Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%99)
Yasimiz genc fakat bundan 6 yil once site kurmustum tr.gg ona hacked indeximi basip mutlu oluyordum 😁 6 sene once sitelerim degil.ama facebook hesaplarim giderdi hep Allah o durumlara getirmesin tekrar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dil Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Benim bilgisayarıma girmişlerdi. Bir gün annemler uyandırdı ve bilgisayara biri girdi dedi, inanmadım. Cd rom açıp kapatmalar, not defteri açıp yazı yazmalar restart atmalar falan oluyordu. Tebrik etmiştim arkadaşı. Sonra modemin kablosunu sökünce kendimi savunmuş gibi hissetmiştim :D
Öyle böyle. Şöyle şöyle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kendi sitemi hackleyip arkadaş grubuma attığım olmadı değil yani :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok şükür hiç haklayan olmadı daha. Site işinde yeniyim belki ondandır. Ama bir sefer bir mail hesabını, tahmin ettiğim kişinin mi diye hacklemiştim. Onun değilmiş, olan mailin sahibine oldu; sene 2003 falan...
Sonrasında çok üzüldüm, pişman oldum ve bir daha girişmedim bu işlere.
Bilgisayara çok virüs bulaştı ama. Hala daha muhtelif hard disklerimde o virüsler fink atmakta. Korkumdan takamıyorum bilgisayara.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hack değil de şu uyuz pop up lar bulaşmıştı bilgisayara. Ben de büyük bir sitede gezinirken elimi nereye atsam pop up!!
En son siteye mail attım, sitenizde problem mi var diye 😆😆😆😆
herseyiblogluyorum.blogspot.com
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
hocam yıllar önce bi hack grubuna hosting sponsoru olmuştum. Deli gibi site hacklıyorlardı zone h faan vardı vardır hala heralde orada paylasıyorlardı hatta sımdı ısımlerını yazdım indexli siteler çıktı google da karsıma :)
Neyse asıl hikaye ise şu index bastıkları siteleri takipteydim bir ara o sıralar olaylar vardı bayağa baktım pkk ile ilgili pkk yı savunan şeyler yazmışlar indexe ne cesaret bilmiyorum Türk bayraklı bir hack indexini editleyip yanlış hatırlamıyorsam Ölürüm Türkiyem türküsü ile index basmıştım sitelerine tabi hackleyerek değil host şifreleri vs bendeydi. Tabi çocuktuk o zamanlar hey gidi günler hey :)
HakikatTR
Nizamettingumus.Com.TR
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Müsteşar
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kullandığım kırılmış bir eklenti yüzünden yatırım yaptığım bir sitemde çok sorunlar yaşadım. Siteyi kapatıp alanadını 3 yıl dinlendirmek zorunda kaldım.