24 saatten fazla oldu bi takipçimi yollayamadılar hala bekliyorum
uzmanyazilimci adlı üyeden alıntı
Sonuç görseldeki gibi arkadaşlar; bir tane bile takipçi gelmedi ve param iade olmadı feympanel.com hesabıma. 2 gün önce başlattığım işlem bu şekilde, durumu bile göstermiyor. Takipçi dışında diğer işlemler sorunsuz olarak çalışıyor. Takipçi için para yatırmanızı tavsiye etmem.
Amacımız baltalamak değil ama 2 gün dur destek talebine bakilmiyor WhatsApp desen adam ************** gibi textnow.com dan numara alıp açmış mesaj atamıyorum bişey yapamıyoruz toplam 65 lira para yükledim millete takipçi yolladım 2 gün geçmesine rağmen takipçiler gelmedi ve benim adım kötü duruma düştü ayrıca çalışmayan sistemleri benim bildiğim ya panel girişinde bildirir yada diğer siteler gibi o hizmeti kaldırır Lütfen Destek Talebine bakınız
arkadaş ile aynı durumdayım
smmpaneltr yazılımla ve api ile ilgili problem çalışmalarını yapmaktadır
Merhaba,
Feympanel.com adlı web sitene bağlı teknik ekibimiz tarafından API entegreleri ile ilgili çalışmalar yapmaktadır, sistem üzerinden gönderilen işlemler teknik problemlerden kaynaklı olup "Tamamlandı-Sipariş Alındı" Olarak kalabilmektedir, işlemler teknik ekibimiz tarafından yapıldıktan sonra yetkili birime gerekli işlemleri iletip gönderilmeye devam eden işlemler hakkında gerekli işlemleri sağlayacaklardır.
Bol kazançlar dileriz.