Gopher adlı üyeden alıntı

Herkes içerikten yürümüş FAKAT içerikler nitelikli (yeterince faydalı) ise sayısının pek önemi yoktur. Yani her gün nasıl olursa olsun 2 tane yazı atmalıyımla olmaz zaten.

Neden diye soracak olursanız?

Google içeriği fazla olan siteyi üst sıralara taşımıyor. Veya ziyaretçiler içerik sayısı fazla olan siteleri ziyaret etmiyor vs. :)

Google kullanıcılara fayda sağlayan içerikleri üst sıralara taşır. 5 içerikli sitelerin bile sağlam kelimelerde üst sıralarda çıktığı görülebiliyor. Peki bunu nasıl sağlayabiliriz? Tabi ki profesyonel SEO çalışmaları!

Mask Siz sitenizin tanıtımını yeterince yapmamış olabilirsiniz. SEO çalışmaları doğru bir şekilde uygulamamış olabilirsiniz. Siteyi açıp içerik ekleyip ziyaretçinin gelmesini beklemeyeceksiniz. Sürekli içeriklerinizi insanlara ulaştırmaya çalışacaksınız.

iyi forumlar.


Demek istediğinizi çok iyi anladım ancak, benim sorunum da sanırım tam burada başlıyor.

  1. İnsanlara içeriğimi nasıl ulaştıracağımı bilmiyorum (Masrafsız Olarak)

  2. Backlink, seo paketleri gibi satışlar yapan kişilerden sitemi daha da zarara uğratır diye uzak duruyorum

  3. Yararlı içerik nedir, neye göre belirlenir bilmiyorum. (Mesela güncel bir yazı yazmamın siteye hiçbir etkisi olmuyor diye düşünüyorum çünkü o yazıyı yazan kat kat üst sıralarda siteler var. Bu sefer güncel olmayan yazayım diyorum bu da kimsenin dikkatini çekmiyor. Zaten sürekli ne yazsam diye düşünüyorum ama buna da hala bir çıkış yolu bulamadım.)



Ayrıca sürekli SEO analizleriyle sitemi kontrol ediyor elimden geldiğince hataları gidermeye çalışıyorum. Tüm yazılarımı seo uyumlu olarak üretmeye çalışıyorum. Zaten Yoast kullandığım için gerekli uyarıları bana veriyor. Google'ı sürekli haberdar ediyorum etkinliklerimden.