nettebilgi adlı üyeden alıntı

Beni eleştirenler adsenseyle uğraşmayanlar belliki, ne kadar içerik o kadar para diye bi dünya yok beş para etmez makaleler 5 para kazandırmaz

7-8 yıldır adsense ile uğraşıyorum. Eleştiriye açık olmak lazım. Sen adamın gelmişine geçmişine sövmeyi düşünüyorsun sırf sana makale yazmadı diye, ama yanlış yapıyorsun diyene de hemen "adsensle uğraşmayan" yani meseleyi bilmeyen, olayın dışında, tuzu kuru diyorsun.
bence senin üslübunda problem var hocam, muhtemelen arkadaş da bu üsluptan rahatsız olmuştur, o nedenle de kabul etmemiştir.
Yazan arkadaşlar gayet nazik bir şekilde fikirlerini beyan etmişler, eleştiri sınırını aşan da olmamış.
Kimse parası yok diye sana makale yazmak zorunda değil! Ortadoğuyu kana bulayıp sonra göç etmek zorunda kalan insanları karın tokluğuna çalıştırmayı düşünen emperyalistlerle aynı yerden bakıyorsun meseleye.
İlk yorumumda gayet kısa bir cevap yazdım, arz talep meselesi diye. Ama sen yapılan eleştirilerden hatanı anlamk yerine hala aynı tavrı devam ettiriyorsun yorumlarda. Hoş değil.