-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ü**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Merhaba,
Bir sitemin topluluk blogundan rakip site içerikleri çalıyor. İçeriklerimiz öyle basit şeyler de değil, her biri 2-3 sayfa uzunluğunda olan blog yazıları. DMCA'nın pro paketini kullandım fakat çok yavaşlar ve gönderilen isteklerin çoğunu görmezden geliyorlar.
DMCA içerik çalan bir siteyi 99$'a tamamen sıralamadan kaldırıyor fakat bunun için 99$ vermek istemiyorum.
Google'a spam raporu gönderdim. İlk gönderdiğim 5 raporu inleceyip, 5 çalıntı içeriği Google sıralamasından kaldırmışlar. 15 kadar daha spam raporu gönderdim. Anasayfasının artık sıralamadan kalkmasını istiyorum. Zaten sitenin içeriğinin %50'si benim sitemden çalınmış.
Başka neler yapabiliriz? Önerileriniz var mı?
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
(cc)Creative Commons'u deneyin hocam bir...
Onur07
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
DMCA'nın ücretsiz sürümünü kullanıyorum 2 günde bana cevap ulaşıyor en geç ise 4 günde sıralamadan siliniyor -bende olan bu . -
http
cokkisiselbisey
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ne yazıkkı yapılacak bırsey yok benımde caldılar sıte sahıbıyle gorusmen lazım . yani calmayan sıtemı yok . ben sana gunluk 30 k sıtenın hergun calıntı yazılarla sıteyı guncel tuttugunu soyleyebılırım. cekırge bır sıcrar ıkı scırar ucuncusunde google spam penguen'e takılır emın ol . sen devam et. ayrıca tynt adlı bir calıntı ıcerık onleyıcı var arastır bırazcık onuda.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ü**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Ben DMCA'nın ücretli sürümünü kullanmama rağmen henüz sadece 2 bağlantıyı sıralamadan çıkardılar. Onun dışında tüm takedown isteklerim öylece sıralanıyor orada. Çalıntı içeriğe daha iyi ücretli & ücretsiz bir alternatif arıyorum.