-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Hemşire
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba herkese internet aleminde yeniyim ondan dolayı sorduğum sorular size saçma yada gereksiz gelebilir mazur görün sağlık üzerine bir site açtım 105 içerik var 3 ayı geçti ama bir türlü onay alamıyorum 7 defa başvuru reddedildi
Sitedeki eklentilerim
All in one SEO
Ssl sertifikası
Contact forum
Sitemap
Bunlara ek olarak
İletişim ve gizlilik politikası hakkinda sayfalar da mevcut a onay alamıyorum yardimlarinizi ve yorumlarinizi bekliyorum arkadaşlar ilgilenip zaman ayırdığınız için teşekkürler
Mask
Mazeretsiz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Daha 5 gün önce 30 makalesi bulunan günlük hiti 3-5 olan sitem adsense onayı aldı. Nasıl oldu bilmiyorum ama öylesine başvurayım dedim sabahına onay verdiler. Kendi sitemle anlattığınız siteyi karşılaştıracak olursak
Ben Yoast Seo kullanıyorum.
Makalelerim %100 özgün
Site Haritasına yoast eklentisi sayesinde sahibim
Ve her paylaştığım yazıyı anında Google gibi getir yapıyorum, bu sayede 1 saat içinde yazım sıralamalara girmiş oluyor.
Ama ne gariptir ki, siteme hiç ziyaretçi alamıyorum google'dan. Buna rağmen Adsense ilk başvurumda siteyi kabul etti. Bence içeriklerinizde veya site temanızda bir sıkıntı olabilir. SEO Analizi yapıp eksikleri giderin ve içeriklerinizi %100 özgün yazın. Size bunu önerebilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Hemşire
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle teşekkürler şimdi kafamda oluşan sorulari sorayım.
Google gibi getir dediginiz noktayı anlamadım siralama konusunu falan yoast ta anahtar kelime seçiliyor bununla alakali bir konu galiba ama all in one da yok
Yoast mı kullanmaliyim peki
Birde bazı kategorilerim de 2 3 icerik var onları şimdilik silmek mantıklı bir fikir mi sizce onayı alana kadar
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı - Videographer
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Özgünlük, hakkımızda, site açılma hızı, temanın responsive olması(bildiğim kadarıyla büyük etmen) gibi gibi bir dünya şey yazabilirim buraya lakin red nedenini de buraya bize paylaşırsan daha kolay yardımcı olabiliriz
Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Özelden siteyi inceledim.
Sorun, kopya içerik. 15 tane kaliteli özgün içerikle adsense alabilirsiniz ama bu şekilde kopya içeriklerle 500 tane de olsa alamazsınız. Boşuna başvuru yapmayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mühabir
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
merhaba site adresiniz pm olarak iletirmisiniz.
Birde red gelen e posta adresindeki gerekçeleri de yollarsanız inceleyip yardımcı oluruz size
Sen Emek vereceksin ki Emeğinin Karşılığını Alacaksın
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Hemşire
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Böyle birşey olamaz dün gece sitede bir iki değişiklik yaptım burdaki onerilerden ama basit şeyler aslında ama kabul olunmuş başvurum onaylandı emeği geçen herkese çok teşekkür ederim çok mutlu oldum 8. Başvuru falan heralde hep ret alıyordum