burakyilmaz61 adlı üyeden alıntı

Takipçi gönderme olayı tamamen ip ve userlerın lımıtlerıne bakıyor, hadi diyelim ip işini proxy vs cözdünüz.

Instagram artık diyorki kullanıcı 1 haftada veya 1 günde max sukadar kişiyi takip eder sonra takip etme eylemleri gecici olarak durdurulur yani sen Action Blockdaki hesabı nasıl takip ettiriyorsun merak ettim :)

Bu takipçi beğeni vs tamamen datayla kaynaklı bı durumdur dunyanın en scripti demişsiniz bide atarım size 10k data 4k takipçi atamazsınız kandırmayın milleti.

Madem herşeyi çok biliyorsunuz , sorunsuzluk sadece takipçi atmayla olmuyor ne yazikki , piyasadaki tüm scriptlerde login'ler problemli olarak çalışıyor bizde bu problem yok , bu bendim şifre değiştirildi vb. takipçi göndermeyle alakalı cevaplarınıza gelirse , action blockdaki bir hesabı zaten yazılımsal olarak geçtim , instagram uygulamasına giriş yapıp ordan dahi takipçi işlemi yaptıramassınız zaten. Biz bu dataları min şekilde zarar görücek şekilde optimizesini sağlıyoruz. Yani atıp tutmak yerine saygı göstermesini bilin biraz yada iyi araştırın.