AMPforWP eklentisi kullanıyorsanız eğer eklenti sahibiyle iletişime geçin. 1 gün sonra cevap verdikleri oluyor ama ilgileniyorlar yinede.

Ziyaretçilerin yaptığı yorumlarda profil resimleri, gravatar yerine benim seçtiğim avatar oluyordu ama AMP sayfasına uyarlayamamıştım bunu sadece normal sitede bu özellik vardı. Mail attıktan sonra benden wp-admin ve ftp bilgilerimi istediler ve sorunu doğrudan çözdüler. Hatta yetmedi güncellemeyi yanlış yaptığım için adamların yaptıkları tüm değişiklikler kayboldu tekrar rica ettim tekrar bilgilerimi kullanarak sorunu ikinci kez düzelttiler.

İngilizce sorununuzu açıklayın yardımcı olacaklardır ücretsiz. Tek dezavantajı 1 gün sonra falan dönüyorlar ortalama.

İkinci önerim ise şu, AMP sayfalarını kapatın sadece yazılarınızı AMP'ye göre ayarlayın. Yani mobil tarayıcıdan url yazıp giren birisi doğrudan AMP olmayan sayfa ile karşılaşacak. Sadece Google'dan gelen mobil kullanıcılar AMP sayfanız ile karşılaşacak. Google aracılığıyla o sayfaya giren kullanıcı en fazla içeriğinizi okuyabilecek. Logonuza tıklayıp anasayfaya gittiğinde veya menüden iletişim vs. sayfalara tıkladığı an normal mobil görünüme gidecek.

Ben siteye gece, gündüz modu gibi görsel şeyler eklediğim için şahsen bu şekilde kullanıyorum AMP'yi, o da mecburiyetten. Baktığında Site hız testlerinde normal site görünümüm, AMP görünümünden daha optimize. Tabi AMP 'nin sayfa boyutu, normal görünümün boyutunun yarısı değerinde o başka. :)