teşekkür ederim.

kocakserdar7 AMP for WP kullanıyorum ancak premium değil. Ayarlarını da ben yapmadım zaten, bir arkadaşım yaptı. Onun için nasıl kurulduğuna dahil daha hiç bakmadım. Sadece google'dan gelen kullanıcıları ayarlamak için kurcalayabilirim, çok mantıklı. Çok teşekkür ederim.

cnrsgr Çok teşekkür ederim. Bu konuları gözden geçireceğim. Özellikle eklentinin yazıya altçizgi eklenmesi işe yarayabilirdi ancak böyle bir özellik yok. Fakat yazı rengi değişebiliyor. Bunu kurcalayabilirim AMP için.

Ayrıca bu kodu yerleştirmek sayfayı nasıl yorabiliyor? Fayda/zarar eğrisinde baktığımızda şöyle bir sonuçla karşılaşıyorum.

Geçen gün etiketi google'da ilk 5'te yer alan bir sayfama 8 kişi girmişti. Bunlardan 3'ü yazıya girmiş. Yani dönüşüm yaklaşık %40 iken, bu kodu yapıştırdıktan sonra (dünden beri) O sayfaya doğrudan gelenlerin sayısı 18. Kaçı yönlendirmeyle geldi bilmiyorum ancak önceki gün bu konunun görüntülenmesi 15'ti. Yani 12 kişi doğrudan gelmişti. Rakamlar çok düşük evet, ama oranlarına baktığımızda siteyi azıcık yavaşlatmasına değer gibi görüyorum. Bu konuda ne düşünürsünüz?

Bu istatistiklerin sağlamasını şu anda yapamıyorum. Search konsola yansımadı daha.

Gelirlere gelince: Son 1 haftalık gelirin yaklaşık %70-75 kadarı telefon ve tabletten. Trafiğin de %61,7'si telefon ve tabletten. Yani yakın bir orantı var.