lostyazilim

Yazılım-Reklam Ajansı açacağım fikirlerinizi rica ediyorum

16 Mesajlar 2.137 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

kisabiara kisabiara Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek İçerik Editörü
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** G**
  • Mesajlar 200
  • Beğeniler 33 / 60
  • Ticaret 15, (%93)
yoncu.com için çeşitli işler yaptım Lefkoşa'da. Gördüğüm kadarıyla bayağı reklam ve yazılım ajansı vardı.

wmaraci
reklam

forces forces WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek bilgisayar mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 1366
  • Beğeniler 9 / 379
  • Ticaret 0, (%0)

aydogan338 adlı üyeden alıntı

Fiyatlandırma noktasında Türkiye ve Kıbrıs'ın farklı olacağını göz önünde bulundurun. Reklam ajansı, yazılım ofisi kurmak hepimizin hayali, coderlar, SEO'cular, pazarlamacılar, analizciler hep bir arada Google ofisleri gibi bir ortamda rahat rahat çalışacak diye hayal ediyoruz ancak "maalesef" gerçekler çok ama çok ama çok zorlayıcı. İnanın, şundan 4 yıl önce 9 kişilik ekibim vardı, bir süre kendi kendime "ulan ben para basıyorum" dediğimi hatırlıyorum, sonrası felaket. İnternete getirilen yaptırımlar, ödeme sistemlerindeki değişiklikler ve engellemeler, öğrencilerin makale, seo, sosyal medya yönetimi ve benzeri kod gerektirmeyen ancak ciddi gelir sağlayan noktalara kelimenin tam anlamıyla "işgal" eder gibi girişi sektörün birçok ismini çökertti. Türkiye'nin büyük markalarına çalıştıktan, 400'e yakın siteye hizmet verdikten sonra kendime bakıyorum da itrade 0, sektörden umudunu kesmiş ve artık bunu hobi olarak takip eden birini görüyorum. Sonunuz benim gibi olmasın. Şuanda ülkede ekonomi sıkıntısı olduğu gerçeğini ve Kıbrıs'ta ofis açsanız bile Türkiye'den de müşteriler edineceğinizi göz önünde bulundurun. En önemlisi, bütün paranızı bu işe harcamayın. Bir gün batacağınızı hesaba katarak köşede sizi hayatta tutacak parayı bekletin ve asla dokunmayın, sonra yandım Allah dersiniz ama kul bulamazsınız.

Pazarlamaya hızlı girmek için başlangıçta *** ve wmaraci forumlarında ucuza ve hızlı referans alabileceğiniz satışlara odaklanarak ticaret puanınızı arttırın. Akabinde asıl işlerinizi öne çekebilirsiniz. Ekibi büyütmekte acele etmeyin. 3 kişi demek, minimum 6 bin lira kâr gerek demek. Bunun brütü ne olur siz hesaplayın. Son olarak da webde kimseye güvenmeyin. Paranızı peşin alın ve yapamayacağınız işe girişmeyin.

güzel bir deneyim aktarımı olmuş teşekkürler

Aziranea07 Aziranea07 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 11.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Mimarlık öğrencisi
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 149
  • Beğeniler 17 / 27
  • Ticaret 8, (%38)

kisabiara adlı üyeden alıntı

yoncu.com için çeşitli işler yaptım Lefkoşa'da. Gördüğüm kadarıyla bayağı reklam ve yazılım ajansı vardı.

Taş çatlasın 10 tane var hocam bunların sadece 2-3 tanesi doğru dürüst iş yapıyor.

kisabiara kisabiara Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek İçerik Editörü
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** G**
  • Mesajlar 200
  • Beğeniler 33 / 60
  • Ticaret 15, (%93)
Geri kalanlar neden iş yapmıyor?

wmaraci
wmaraci

Aziranea07 Aziranea07 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 11.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Mimarlık öğrencisi
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 149
  • Beğeniler 17 / 27
  • Ticaret 8, (%38)
kisabiara Yapamıyorlar çünkü uğraşmıyorlar ve yeteri kadar yaratıcı değiller. E haliyle işleride az oluyor.

selambahar selambahar WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2018
  • Yaş/Cinsiyet 38 / K
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** A**
  • Mesajlar 32
  • Beğeniler 1 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
KOSGEB ajanlar için destek sunuyor ve yanılmıyorsam kıbrısına kosgeb'i var. Destek aldınız mı ?

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al