Merhaba Sevgili Dostlar,

Kız arkadaşım ve ben bir kitap hesabı açtık ve büyütmeyi hedefliyoruz. Şuan 2k ya yaklaştık ve takipçilerimizin hepsi kitap okuyan insanlar. Hedefimiz 10k ve üzeri takipçiye ulaştığımızda bir girişimde bulunarak her ay okunan kitapları toplayıp Türkiye genelinde özellikle doğudaki ilçe kütüphanelerine yerleştirmek. Takipçilerimizi okudukları kitapları vermelerine teşvik etmek amacıyla bir tablo hazırlatmak ve katkısı bulunan takipçilerin adını tabloya kazıtarak izin verildiği taktirde ilçe kütüphanelerine asmayı planlıyoruz. Oradaki kütüphanelerde kitapların yetersiz olduğunu birçok kez duyduk. Elimizden geldiğince topluma faydalı projeler üretmek istiyoruz. Hesabımızın 10 K'nın üzerine çıkması biraz zaman alacak. Bu süreci hızlandırmak için hesabımızdan ücretsiz kitap çekilişleri yapıp bu çekilişlerin neye hizmet ettiğini takipçilerimize açıklayarak arkadaşlarını etiketlemelerini rica edeceğiz ve kitapları belirli bir gün sonunda çekilişle teslim edeceğiz.


Sizlerin önerilerine ihtiyacımız var, şöyle olsa daha güzel olur veya şunu da eklerseniz daha yararlı olur diyebileceğiniz şeyler var mıdır?


O güzel önerilerinizi duymayı çok isteriz. Uzun zamandır istememize rağmen ilk defa böyle birşeye kalkışıyoruz. Sizlerin de her türlü fikrine ve desteğine açığıız. Bizi yalnız bırakmayacağınızı umuyoruuz


Hepinize cevaplarınız için şimdiden kucak dolusu teşekkürlerimi sunuyorum :)

Konunun *** Linkine buradan ulaşabilirsiniz