-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Özel Sektör
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşlar
Hobi olarak başladığım serüvende aya vurursak 2000 tl para kazanıyorum. Bir arkadaşım 3000- 3500 civarı para kazanıyor
Elimden geldiğince hataları yazıyorum
- araştırmamak
Makale nasıl yazılır nelere dikkat edilir bakmak gerekiyor
- yanlış sektör
Her kategorinin yer aldığı çöp konulara odaklanmak her hit iyidir demek yanlış 500 hitle 1600 tl kazanan adam var 5000 hitle 200 tl kazanan var durum ortada Niş ve tbm yüksek sektör olmalı
- gereksiz harcamalar
Ne olduğu belirsiz baclink işinin ehli olmayan makaledirler ucuz diye iş yaptırmak
- kötü reklam yerleşimi
3 sitem var hepsinde ortalama sayfa to & 5
Finans gezi teknoloji
Makale yazarak para kazanmak değil Para kazanmak için makale yazın
3 kişi bu mesajı beğendi.
drmd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
engellibilgi hocam çok iyi yazdınız ama belirtmeliyim ki son cümleniz 'bana göre' yanlış :) para kazanmak için makale yazdıkça makale nitelik bakımından değeri azalıyor.
Ek olarak konuyu saptırmamak için; evet kazanan tanıdıklarım var. Sektör genel forum ve aylık 4-5 k bırakıyor.
Yazı ağırlık tema arıyorsanız PM.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
@engellibilgi
Hocam Allah aşkına %5'i bıraktın ve %7'ye geçtin ve üstüne normal görüyorsun bu tıklamayı. Köyden yarın gelmedik bizde! Biliyoruz reklam yerleşimini, tıklama haritasını, analizi vs. Lakin verdiğiniz tıklama oranları standart sitelerde legal yoldan mümkün değil! Desen ki şu sektörde mümkün, anlarım ama siz genellemişsiniz. Ek olarak adsense konusundaki eski konu başlıklarınızı gördüm de pek tecrübeli olduğunuzu düşünemedim. Buradaki konu, sizin bu tıklama oranlarını normal gösterip yüzde 1 civarında tıklama alanları kahretmenizdir. Halbuki standart tıklama oranları zaten %1-3 arasıdır. % 7 nedir ya?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
niş bir sitenin TO su %5 den aşağı ise o site niş site değildir. Reklam yerleşimini iyi yaparsan %10 rahat görürsün
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
metaratör,inci 2.nesil yazar
-
-
Ad Soyad
E** E**
-