yilmaz70
Sizi 5 dakika içerisinde bulduğum bazı incelemeleri önereyim.Aşağıdaki linklerden genel olarak umarım bir sonuca ulaşabilirsiniz.OpenCart'ın Woocommerce karşısında bazı kriterlere göre düşük kaldığı genellikle biliniyor zaten.Şişirilmiş balon sözünden sadece AdWords olmadan satış yapılmasını anladıysanız beni çok yanlış anlamışsınız. Ben herhangi bir yazılımı suçlamadım isteyen istediği yazılımı kullanabilir ben tecrübelerime ve bir çok insanın bu konudaki görüşüne dayanarak OpenCart sistemini eleştirdim ayrıca konu Ticaret olduğunda gelirler ve giderler ön plandadır giderler ne kadar az olursa kazanç o kadar çok olur.Bahsettiğiniz kurallar Wordpress üzerinde uygulanamasaydı Wordpress bugün dünyanın en büyük içerik yönetim sistemi olmazdı ki bir çok alternatifi varken şu anda lider konumunda olan Wordpress'dir buna ek olarak ben "Her şey bedava olsun ben para kazanayım mantığı" bu şekilde bir düşünceye sahip değilim.Sadece bir sistemde bunlar kolaylıkla ve ücretsiz şekilde yapılabiliyorken.Diğer sistemde basit bir eklenti için 30 USD ödemenin saçma olduğu gerçeğini belirttim.OpenCart yazılımında ticaret yapmaya bir engel yok bunu kimse söyleyemez zaten.Benim söylemek istediğim Woocommerce'de rahatça ücretsiz olarak kullandığınız eklentilere OpenCart üzerinde ücret ödeyerek ulaşmanızdır.Aşağıdaki linklerden karşılaştırmaları inceleyerek gerçeğe kendiniz de inanabilirsiniz.
https://comparisons.financesonline.com/opencart-vs-woocommerce

https://medium.com/gurolcan/woocommerce-mi-opencart-m%C4%B1-fb5b3bb430b8

https://www.similartech.com/compare/opencart-vs-woocommerce

https://blog.storeya.com/2015/03/woocommmerce-vs-opencart-ecommerce-platform-right-for-you/

https://www.quikclicks.com.au/blog/woocommerce-vs-opencart-which-one-wins-2018/

Asıl anlatmak istediğim son sitedeki sonuç kısmı İngilizceniz varsa ne söylemek istediğini anlayabilirsiniz.


CONCLUSION
WordPress is a real powerhouse. It’s nearly the perfect platform that is capable of running any kind of website. If you already have a WordPress website, then it’s going to be much faster and cheaper to add the WooCommerce to it instead of building something new from scratch. WooCommerce clearly offers more as you are getting WordPress, more plugins, more flexibility, more support, more customization, ideal SEO environment, and better design.

If you lack the necessary skills, then setting up OpenCart can be expensive. Like we’ve mentioned, getting add-ons installed and working properly will require extra work and sometimes they can give you a huge headache. Add-ons are not always compatible with each other and you’re on your own regarding the design since OpenCart doesn’t offer any significant design editing tools. Overall, WooCommerce is simply a much better choice.


İyi forumlar dilerim :)