Didimedya Bende tam konunuzu okuyordum.Woocommerce ,Automattic yani Wordpress'in kendi çekirdek ekibi ile üretiliyor birincisi Wordpress ile tamamen tümleşik ve stabil çalışıyor.Sistem içerisinde sistem olgusu kurmak bence yanlış size göre OpenCart altına kurduğunuz her modül de sistem içerisinde sistem oluşturuyor.Woocommerce için sınır koymak yanlış olur.Bugün OpenCart yada Woocommerce'ye masif ürün yüklemeleri yapıldığında her iki sistemde de kasmalar olacaktır.Her sistemin içerisindeki ürün sayısı trafiği gibi şeylere göre Sunucu ve kaynak ihtiyacı optimize edilmelidir.Woocommerce belirli bir ürün sayısından sonra kaldırmaz sağlıklı olmaz gibi bir değerlendirme de yanlış olur eklenti bugün geldiği nokta ile dünyanın en çok kullanılan hatta 2017 verilerine göre %27 lik yüzde ile en çok kullanılan E-Ticaret yazılımıdır.OpenCart ise %3 lük dilimle kullanılmaktadır.Konunuzda E-Ticaret için ayrılması gereken bütçeyi 100.000 ₺ gibi astronomik bir miktar belirlemişsiniz. 100.000 ₺ bütçeyi E-Ticarete ayırmış bir kişi ne Woocommerce ile uğraşır ne Opencart nede Prestahop ile uğraşır.Kendine özel yazılım yaptırır.Burda anlatılmak istenen Woocommerce üzerinde kolay ve ücretsiz şekilde yapabileceğiniz şeyleri OpenCart üzerinde para vererek yapmanızdır.İstediğiniz her yerde araştırma yapın Woocommerce OpenCart'dan her anlamda üstündür üstteki OpenCartı öven arkadaşa da bazı linkler attım obejktif olarak yaklaşırsanız gerçekleri siz de görürsünüz.Bu arada Wordpress bir blog sistemi değil içerik yönetim sistemidir içerik ürün de olabilir yazı da olabilir video da olabilir :) Sağlıcakla kalın :)