mrugur adlı üyeden alıntı

Hocam legal yönüm iyi değildir ama illegalden anlarım. Bütün mesele paylaşımlı sunucuların güvenli olmamasından ötürü kaynaklanıyor yani diyelim bir sunucuda atıyorum 500 site var her hangi birine erişim sağlanabilinirse gerisinin pek bir önemi yok istediği siteye erişebilir (Güvenliği iyi olmayan sunucular) gerisi sadece symlink bypass yöntemi yani bir .htaccess dosyası 2 komut iş tamamdır config dosyası okunup mysql bağlantı kurulur ve crypt edilmiş şifre editlenip kendi şifren ile değiştirilir ve hacklenirsiniz.

Size tavsiyem " secureserver yada bluehost " gibi sitelerle çalışmanız sunucu güvenlikleri çok sağlam ve hazır scriptler kullanmanız (wordpress vs.) ve yüklediğiniz eklentilere, dosyalara dikkat etmeniz gerek hatta bilgisayarınıza yüklediğiniz programlar vs. gibi şeylerede dikkat etmeniz gerekiyor malum sosyal mühendislik eğer bunları yaparsanız iddia ediyorum kesinlikle hacklenmezsiniz.

Secureserver ve bluehost gibi siteleri tavsiye etmemin sebebi CageFS kurulu olmaları ve ln -s, ln -b cat, cat -n, headername vs. gibi komutlar engelli ve genelde shell dosyaları zararlı kodla yazılı olduğu için şifrelenirler ve bu sunucular bu dosyaları tespit edip engelleme özelliğine sahip (bazı özel şifreleme türleri hariç lakin diğer güvenlik önlemleri sağlam olduğu için bunun bir önemi yok) eğer hacker shell dosyasını sunucuya upload edebilse bile sitenize ulaşamaz garanti ediyorum.

hocam CageFS güzel hostingede var