Ovh sunucuları iyidir ancak biraz sabırlı olmak gerekiyor. Hesap onaylanması ortalama 4 gün sürüyor. Ayrıca ödeme manuel olarak onaylanıyor. Asla yazılımsal destek vermiyorlar. Teknik destek gerektiğinde ortalama dönüş süreleri 1 gün.
Ama sunucuları iyidir:)
Sunucu yönetimi bilmiyorsanız bulaşmayın derim. Ayrıca sadece sunucu almakla iş bitmiyor. Cpanel/plesk cloudlinux litespeed gibi etkenleri de düşünmelisiniz. Sadece apache üzerinde sunucu yapılandırmayı düşünebilirsiniz veya nginx yapılandırması üzerinden gidebilirsiniz.
Baştan iyi düşünmelisiniz uzun lafın kısası.
Kolay gelsin.
Ama sunucuları iyidir:)
Sunucu yönetimi bilmiyorsanız bulaşmayın derim. Ayrıca sadece sunucu almakla iş bitmiyor. Cpanel/plesk cloudlinux litespeed gibi etkenleri de düşünmelisiniz. Sadece apache üzerinde sunucu yapılandırmayı düşünebilirsiniz veya nginx yapılandırması üzerinden gidebilirsiniz.
Baştan iyi düşünmelisiniz uzun lafın kısası.
Kolay gelsin.
Yazılımsal olarak destek vermiyorlar konusunda bir nevi haklısınız fakat şöyle bir şey var;
Plesk panel'i kendim manuel update yaparken bir sorun oluşmuştu. Ticket açtım ve beni plesk panel yardım ekibine bağladılar, bilgileri karşı tarafa ilettim sorunu kısa sürede hallettiler. (daha sonraki denemelerde sorun yaşamadım)
abdilaka 2.yorum'da arkadaş zorluğundan bahsetmiş, plesk panel ile sunucumu yönetiyorum, plesk'i son sürüme güncellersen çok rahatça yönetebilirsin.