Yazılımsal olarak destek vermiyorlar konusunda bir nevi haklısınız fakat şöyle bir şey var;
Plesk panel'i kendim manuel update yaparken bir sorun oluşmuştu. Ticket açtım ve beni plesk panel yardım ekibine bağladılar, bilgileri karşı tarafa ilettim sorunu kısa sürede hallettiler. (daha sonraki denemelerde sorun yaşamadım)
abdilaka 2.yorum'da arkadaş zorluğundan bahsetmiş, plesk panel ile sunucumu yönetiyorum, plesk'i son sürüme güncellersen çok rahatça yönetebilirsin.
Plesk panel'i kendim manuel update yaparken bir sorun oluşmuştu. Ticket açtım ve beni plesk panel yardım ekibine bağladılar, bilgileri karşı tarafa ilettim sorunu kısa sürede hallettiler. (daha sonraki denemelerde sorun yaşamadım)
abdilaka 2.yorum'da arkadaş zorluğundan bahsetmiş, plesk panel ile sunucumu yönetiyorum, plesk'i son sürüme güncellersen çok rahatça yönetebilirsin.
Ona bakarsanız biz Cpanel güncelleme sonrası problem yaşadık; Cpanel bizi Ovh 'ye yönlendirdi, Ovh ise Cpanel 'e yönlendirdi. Bu yönlendirme 2 gün sürdü:) Neyse Cpanel erişim izni verdik ve sunucu kaynaklı bir problem olduğu bilgisi verildi. Tekrar Ovh dönüş yaptık ve 1 hafta sürdü takriben tüm bunlar:) Siteler etkilenmedi şansımıza ama yaşadığımız trafiği düşünün artık.
Yanlış anlaşılma olsun istemem, sunucuları hız vs anlamında iyidir, bir şey demiyorum. Ama bazen aksilik olduğunda tam olabiliyor:)
Bir not: Bir veya bir kaç site olacak ise ben de Plesk panel tavsiye ederim. Son derece hafif bir panel her şeyden önce. Ve hemen hemen tüm özellikler zaten mevcut. Açıkçası sadece kendimize ait sitelerimizi yönetiyor olsak Plesk panel kullanırdım.