https://www.sevgiforum.net/

Günümüz de herkesin cebinde bir akıllı cep telefonu veya evinde bir tablet var en kötü işyerinde vs internete ulaşıyoruz ve vaktimizin önemli hatrı sayılır bir miktarını bu cihazlar ile sosyal medya da geçiriyoruz. Kimisi boş boş fotoğraflara bakarak kimisi boş boş yazıları okuyarak geçiriyior vaktini.

Ancak www.sevgiforum.net adresin de biz sizlere tasavvufi bir forum sayfası kurduk ve için de aşk sevgi gibi derin konuların yer aldığı içerikler altında değerli kullanıcılarımız ile görüş paylaşımı yapmaktayız. Uzun yılların verdiği tecrübe ve işinin ehli uzman editör ekibimiz ile islam’dan futbola kadar her türde anlamlı içeriği barındıran websitemizi sizlerin hizmetine sunuyoruz. Biz burada ne mi yapıyoruz her başlık altında samimi bir sohbet ortamı oluşturduk ve saygılı şekilde görüş ve fikirlerimizi belirterek hem kendimizi hem karşıda ki insanları bilgilendirmeyi amaçlamaktayız.

Bizim en büyük vizyonumuz türkiyede ki her insana ulaşmak ve onlara bir nebze de olsa faydalı olabilmek . Sitemiz de ayın ve haftanın enleri listesi ile en aktif üyelerimizi onurlandırdığımız bir köşemiz bulunmaktadır. Aynı zaman da sitemizde oyun oynayabileceğiniz bir alan dahi bulunmaktadır. Günümüz de bilim bilgi ve dini bu kadar sentezleyip sizlere sunan tek ve en kaliteli websiteyi sunduğumuz için gurur duymaktayız. Bizim ile mesaj atmak veya iletişime geçmek için sitemizin iletişim kısmından bilgilerimize ulaşabilirsiniz.