Yaklaşık 1 senedir wpmavi'yi takip ediyorum ve bana siteden para kazanma ile ilgili soru soran tüm arkadaşlarıma (8-10 kişi olmuştur) önerdim. Ara ara siteye ziyaret eder bakarım. Gerçekten de çok başarılı bir iş çıkarıyor.
Ancak sitedeki bütün yazılarını baştan sona okumuş olmama rağmen (resmen sitamap_index.xml'den tek tek yazıları okudum), sitesinde yorum olarak bir soru sordum ama yorumum yayınlanmadı bile. Bunu da meşgul olmasına veriyorum, normaldir yani. Ama cevap verseydi çok işime yarayacaktı gerçekten :)
Her neyse, sonuç olarak 2-3 yıl önce para kazanmama rağmen çeşitli sebeplerden dolayı bıraktığım internetten para kazanma işlerine 1 ay önce tekrar başladım. Tüm sitelerimi de sildiğim için 0'dan başlangıç yapmam gerekti ve wpmavi'nin izinde bir projeye başladım.
İnanıyorum 1 sene sonunda hatırı sayılır ziyaretçisi olan bir sitem olacak ve o gün wpmavi'ye ücretsiz backlink vereceğim veya ücretsiz reklamını yapacağım. Çünkü kendisinden gerçekten çok şey öğrendim.
Burak Oran, bu mesajımı okuyacağını düşünerek teşekkür etmek istedim. Sitenden ulaşamadığım için belki buradan ulaşmış olurum. Başarılarının devamını diliyorum, iyi çalışmalar :)