-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Bende wordpress konularında bu işe yeni başlayanları size yönlendiriyorum. Makalelerinizin neredeyse hepsini okudum gerçekten çok faydalı güzel bilgiler veriyorsunuz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Bu tarz konularda lider bir site olarak aylık ne kadar kazandığınızı merak ediyorum. Acaba boşa mı uğraşıyoruz :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bence bu zamanda bir site açıp tutturmak 6 ay içerisinde yapılabilecek bir sey değildir. Ya senin gibi google'la reklam vererek ve sürekli online olarak siteye gelen ziyaretçilere belirli bir izlenim bırakarak cok daha fazla kitle yakalayabilirsin. Ya da eğer sadece bir kategoriye yönelik bir çalışma yapacaksan eğer nich çalışarak bir seyler elde edebilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Konfüçyüs der ki;
'Bende bir elma var sende bir elma var. Ben sana bir elma verdim, sen bana bir elma verdin; sende bir elma oldu bende de bir elma oldu bir şey değişmedi. Sende bir bilgi var bende bir bilgi var. Sen bana bir bilgi verdin, ben sana bir bilgi verdim; sende iki bilgi oldu bende iki bilgi oldu. Yani çok şey değişti.'
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
zamanında ben de benzer bir deney yapmıştım. Ana sayfaya uzun bir makale girdim. Alt sayfalara da ilgili konulardan yazılar girdim. Ücretsiz tema kullandım. Yazdım bıraktım, seo meo yok. iki üç ay içinde kelimesinde ilk sayfaya geldi, günlük 300-400 hitli site haline geldi. Ama birkaç ay hiç içerik girmeyince site kelimesinde ikinci sayfaya düştü, hitler de düştü doğal olarak. Yani diyeceğim, tek makaleyle bol hit almışsın ama 6 ay içerik girmezsen ikinci sayfaya düşer. Benim sitem buydu:
tansiyonunedusurur.com
Şimdi tövbe zamanı..