Yazınızı beğendim fakat uzun süredir uyguladığım yöntemler dışında fazla bir şey göremedim. Sanırım biraz şansımızın olması gerekiyor. Dediğiniz mantıklar ile yeni bir proje başlatmıştım fakat olumsuz olarak beklediklerimle karşılaştım.

Geçen sene bir konu açmıştım hiç anlamadığım bir konuydu ve bir haftada normal hit sayımdan 2-3 kat fazla hit geldiğini gördüm. Demem o ki, hangi konuyu hangi nişi yakaladığınızın çok önemi var fakat bunlar herşey değil.

1 ay önce kendimce spam olabilecek birşeyi web sitemde deneme amaçlı uyguladım ve 700 olan hit sayım bir haftada 2K ya çıktı bende anlamadım nasıl oldu ne değişti 1 haftada ama oldu işte.

Sonra bize yakışmaz diyerek geri döndüm eski haline. Sonuç olarak bazı etkenlerin uygulanması ile başarı yakalanabiliyor ama her zaman değil.

Mesela şimdi sitenizdeki konu ile alakalı kaç kişi aynı başlıklı konu açtı dersiniz ? Peki kaç kişi sizinle aynı başarıyı paylaşacak :)

Aslında herşey para için yapıldığı için değerli olanın değeri malesef bilinmiyor. Mesela yakaladığım bir insan yada grup var, adamlar sürekli niş site açıyor en son saydığımda 100 üzeri site açmışlardı, mesela bu tarz insanlar gördükçe web işlerinden soğuyorum ama adamlar banamısın demiyor, sen istediğin kadar emek et istediğin kadar çabala nafile oluyor. Elimize geçen günlük 3-5 hit.

Haa şeytan diyor sende yap aynısını boşver adabı uslubu tutturabildiğine vur geç, ama sonra insanın vicdanı rahat etmiyor. Yoksa bende bilirim, kulak.com, omuz.com, akciger.com ... diye anahtar kelimeli siteler açmasına her siteye 20-30 içerik yükle geç. Al sana bol gelirli niş site.

Eee nerede kaldı adap uslup ? Sosyal alemde çok fazla dilenci gördüm gerçek hayatta görmediğim kadar.

Çekilişe katıldım fakat sosyal medya kullanmıyorum mail ile kazanan kişiye haber verebilir misin ?