mrtrclb adlı üyeden alıntı

worldww yani sonuçta o kodlar sitenin içeriğiyle ilgili reklamları çektiğinden iki site birbirinden bambaşka ayrı sektörlerde olduğundan herhangi bir problem olmaz diyosun? teşekkürler yorum için


Hocam, istediğiniz kategoriden reklamları istediğiniz site için uygulayabilirsiniz. Örneğin ABC.com için spor ve fitness reklamlarını, DEF.com için de gezi, teknoloji ve eğlence reklamlarını gösterebilir, spor reklamlarını DEF için yasaklayabilirsiniz.

Bunun için adsense'de soldaki menüden reklamlara izin ver ve engelle başlığına tıkladığınızda aşağıda siteleriniz listelenecektir. Direkt ana başlıktan yaptığınız ayarları tüm siteler için uygularsınız. Aşağıdaki ABC.com yazısına tıklayıp, yukarıda yer alan Genel Kategoriler ve Hassas Kategoriler altından istediğiniz reklamı siteye özel bir şekilde engelleyebilirsiniz.

Ha tamamını yayınlarsanız da bir problem olmaz. Neticede google içeriğe ve kullanıcıya özel olarak reklamlar hazırlıyor. Dolayısıyla birilerinin ilgisini çeken reklamlar görünecektir hep.