ASametYildirim adlı üyeden alıntı

Merhaba hocam @Ahmet hocamın yazdığı şu makaleden bir kısmını alarak test ettim.https://ahmetyerli.com.tr/blog-yazarligi-puf-noktalari/

Sonuç ise enterasan oldu :D Dediğiniz gibi bir tuhaflık var acaba neyden kaynaklanıyor. Bağlaçları sayıp saymadığını kontrol ettim sorun yoktu. Bu arada bende wordpress daha fazla saydı :D

cgrclk adlı üyeden alıntı

Evet ilginç bir sorunmuş, noktalama işaretlerini ayrı mı hesaplıyor WordPress acaba? Ben de inceleyeyim.

useranonimm Sayaçla ilgili bir sorun yok aslında. Diğer sayaçlarla arasında çalışma farkı var. Bunun yanında kullandığınız eklentilerin de Wordpress sayacına etki etme ihtimali yüksek.

Bunlara ek olarak bu tarz sayaçlar bazen noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakmadığınızda noktadan önceki ve sonraki kelimeleri tek kelime olarak algılar. Örneğin: selam,nasılsın ifadesi tek kelime olarak görünebilirken selam, nasılsın yazdığınızda 2 kelimeye çıkacaktır.

Yazıları yazıp sildikçe bu tarz sayaçların kafası karışır diyebilirim :) Yani siz yazı üstünde uğraşıp durdukça sayaçta doğal sapmalar olabilir. Yazılarınızı noktalama işaretlerine dikkat ederek ve boşlukları doğru kullanarak sorununun üstesinden gelebilirsiniz.

ASametYildirim *** sayacı tutarlı çalışmıyor çok güvenmeyin. Aldatmak kolay :)