ecealper
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / K
-
Meslek
öğrenci-üniversitenin dergisin
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
logitect marka kablosuz mausemun küçük usb tarafını kaybettim :/ napabilirim bulma imkanım var mı yoksa atayım mı çöpe :/ ya atmak bişi değilde tam elime göre uyumlu küçük bişeydi ): napabilirim bulabilirsem alacağım fare olmadan işimi yapamam
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / K
-
Meslek
öğrenci-üniversitenin dergisin
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hmm peki teşekkürler pek intenet kafe bilmem buralarda ama (: bi sorayım arkadaşlara intenet kafe yerlerini falan.. başka bi çözüm yolu var mı peki netten falan bulunur mu?
yada logitech kendisi satıyor mudur aradım ama bulamadım ben yada başka usbler uyar mı?
Poyraz
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bende de M105 var nerdeyse düşüyormuş haberim yoktu neyseki düşmedi :) geçmiş olsun diyelim inşallah kısa sürede bulursun uygun bişeyler..
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
iktisat öğrencisi (dokumacı)
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bende 2 adet logitech m175 mause var ve birbirlerinin alıcılarını görmüyorlar. muhtemelen içinde bir çip var ve o alıcı sadece 1 mause görüyor. yani başka bir usb girişi bulsan bile çalışmama ihtimali yüksek...(aynı ortamada aynı marka ve model fareyi birkaç kişi birden kullanırsa sinyaller karışmasın diye böyle bi kodlama olmalı zaten...)
WeyseL
Bir başka baharda
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bimeksde çalışırken nefret ederdim m505 den hep eksik çıkardı stok (: Çok pahalı bir ürün değildi yanlış hatırlamıyorsam. Bimeks genel de kampanya da yapar bu modele. Ara sıra bimeks'e göz atarsan ucuz yollusundan sıfırını alabilirsin ;)