Orkun adlı üyeden alıntı

Adhood'dada dönüyor hocam ama siz Google ekipmanlarını seviyorsanız karışamam mesela bir istatistik koyayım buraya.3 Günlük kazancım.



Karar senin.Tabii bu arada siteme virüs bulaştı ona rağmen kazancım bu :)


Hocam ben webmaster değilim açık konuşayım yani :) Mesleğim reklamcılık bu işi çok seviyorum. Birşeyler yazıyorum çiziyorum ve insanlar bunları okudukça ben mutlu oluyorum. Google adsense her siteyi kabul etmeyip seçici davrandığı için benim sitemide onaylayınca kendi kendime sevindim açıkcası. Tüm olay bu. Site kendini çevirsin yeter fazlasında gözüm yok :)
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Bol kazançlar

Ek Olarak:

siyahh adlı üyeden alıntı

Hocam Adsense'nin 2 aşamalı onay sistemi var. 1.aşamadan geçmişsiniz ama daha 1-2 haftalık daha incelemesi var diye biliyorum.Eğer o aşamayı geçemezseniz maalesef hesabınız onaylanmıyor.

Denemek için panelinize girin eğer bir uyarı varsa dediğim gibidir.

Yoksa Şimdiden Hayırlı olsun!,Bol kazançlar


Ben ilk başvurumu yaptım. Bana dediklerimi gibi kodları aldım siteme ekledim ve bu sabaha kadar o alanlar boştu yani reklam çıkmıyordu. Fakat bu sabah baktım reklamlar çıkmaya başladı.

Hatta yukarıdaki resimde göründüğü gibi 2 tıklama olmuş ve kazancıda görünüyor. Bu durumda onaylanmış olmuyor mu ? Yoksa henüz onaylanmamış mı ?