theredor adlı üyeden alıntı

hocam bahsi geçen site www.teknolojice.com ise sitenizi biraz inceledim. Google news kaydı yoksa içeriklerinizin hit getirecek bir yanı yok.

girdiğiniz içeriklerin başlıklarına baktım da;

Kredi Kartı **************lığı yaptı: Bitcoin Olarak Sattı!
ICEPEAK Kadın Viira Softsheel Ceket, Koyu Turuncu, 44
Yeni Alan Adı Uzantısı İçin Şirketler Sıraya Girdi
Twitter Haberler Özelliği İle Gündemde,

Bu başlıkları kimse google'da aratmaz, bu başlıklarla büyük teknoloji haber siteleri hit alabilir. Bunun sebebi Hem sosyal medya da güçlerinin olması, Hem de Google News üzerinden binlerce hit almalarıdır.

Sizin sitenizin sosyal medya gücü yoksa ve google news kayıtlı değilse bu tür başlıklar ile 10 yıl da uğraşsanız hitiniz artmaz.


Başka bir makalenize baktım ve başlığı şu şekilde: Windows 10 Touchpad Sorunu!

mesela bu başlık google'da aratılabilecek bir başlık. Bundan dolayı toplamda 2.280 görüntüleme almış eğer sayaç yanlış değilse.

Kısacası kullanıcılar açısından düşündükçe sitenizi geliştirebilirsiniz.


Ben de bu sektöre başlarken teknokula.com ile girmiştim ve google news kaydım olmasa da haber nitelikli başlıklar atıp hit almayı bekliyordum. 2 ay sonra bir şeylerin farkına varınca artık google'da aratılabilecek türden içerikler girmeye başlamıştım ve günlük hitim o ay 350 olmuştu :)

Maalesef ücretsiz hosting kullandığımdan kapanmıştı ve şimdi www.teknokula.org sitesini yönetiyorum. İnanın sitemdeki içerikler gibi içerikler girerseniz yükselmemek imkansız. Tabii ki kendime profesyonel demiyorum....


Hocam site wordpres mi?