Berkay adlı üyeden alıntı

https://www.google.com/webmasters/tools/reconsideration?hl=tr

site adresi google hesabınızda ekli olması gerekiyor seçin ve formu gönderin.psdown.com içinde bu geçerliydi banlıydı iletişime geçtim banı kaldırdılar.


ekledim onu

McA adlı üyeden alıntı

Yeni aldığım bir domainin 1-2 ay index almadığını biliyor ancak bir turlu ilgilenemiyordum.
Sonunda tak etti canıma, google a bir mail attım, yanlış hatırlamıyorsam web yoneticisi aracılığıylaydı. Evvela klasik değerlendireceğiz maili geldi.
Tam bir hafta sonra gelen mail ;

" http://www.siteminadi.com/ sitesinin sayın sahibi veya web yöneticisi,
Bir site sahibinden, http://www.siteminadi.com/ sitesinin Google'ın Web Yöneticisi Kuralları'na uygunluğunun yeniden değerlendirilmesi için bir istek aldık.
Daha önce sitenizin kalite kurallarımızı ihlal ettiğini düşündüğümüz için webspam ekibi siteniz hakkında el ile işlem yapmıştı.
Yeniden değerlendirme isteğinizi inceledikten sonra el ile yapılan bu işlemi iptal ettik. Sitenizin yeni durumunun dizine ekleme ve sıralama sistemlerimizde güncellenmesi biraz zaman alabilir.
Elbette, webspam ekibinin el ile yaptığı işlemin dışında sitenizin sıralamasını etkileyen başka sorunlar olabilir. Google'ın bilgisayarları, arama sonuçlarımızın sıralamasını algoritmalar olarak bilinen bir formüller dizisi ile belirler.
Her yıl arama algoritmalarımızda yüzlerce değişiklik yaparız ve sayfaları sıralarken 200'den fazla farklı sinyalden yararlanırız. Algoritmalarımız ve Web (sizin sayfanız dahil) değiştikçe, kullanıcılarımıza en iyi sonuçları sunmak için güncellemeler yaptığımızdan sıralamada bazı dalgalanmalar oluşabilir.
Sitenizin arama sonuçlarımızdaki sorunu devam ederse sorunun teşhisi için bu makaleye* bakın.

Arama sonuçlarımızın kalitesini korumamıza yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Google Arama Kalitesi Ekibi. "

* : http://support.google.com/webmasters/bin/answer.py?hl=tr&answer=34444


Bilgi için sağ ol. Tam olarak nereye mail attınız?