-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence Newspaper temasını kullanın. Ben şahsen kullanıyorum ve aşırı memnunum. Tema sürekli güncelleniyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Eğer illa ikisi arasından seçeceğim diyorsanız ikinci tema daha güzel geldi bana.
Yine de ben Themeforest tarzı yerlerden tema almanızı öneririm. Hem çok daha gelişmiş temalar bulabilirsiniz hem de adam akıllı destek hizmeti alırsınız. Ülkemizde maalesef destek konusu çok iyi değil. Themeforest'den aldığınız temanın 6 aylık ücretsiz desteği oluyor. Ben açıkcası yüzlerce soru sordum hatta bazı durumlarda admin şifremi verdim sitemi benim için özelleştirdiler.
Sonuçta fiyat olarak da pek fark yok aynı gibi fiyatları... Adam akıllı güncelleme ve geliştirme desteği alırsınız en azından.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Wordpress yerine php tercih edin bence siteniz tutarsa ilerde problemler yaşıyorsunuz. Ama bana sorarsanız The wp 4 Teması gayet kalitelidir. 3 biraz göz aşinalığı olur eski diye hatırlıyorum.
Destek sistemleri hakkında bilgim yok destek sistemleri çok önemli 2 sinde de bot mevcut güncelleme yapıyorlarmı bunları filan araştırın. En son tavsiye olarak te bilişim ve gazisoft u da araştırmanızı isterim fiyatları yüksek ama kaliteli bir iş başarmak için 2 sinden 1 inde olmanız gerekli ilerde ajanslar için, benim araştırmalarım hep bu yöndeydi. Başarılar
Her Kul Kendi Kaderini Yaşarmış..
meraboy
En değerli şey emektir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Seo Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Ben poyraz temayı kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım ve oldukça işlevsel
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Poyraz temasını kullandım fakat gün geçtikçe sıkıcı gelmeye başladı bana. Ayrıca tema üzerindeki aktiviteler de zamanla yetmemeye başladı. Size ikinci temayı önerebilirim.