wtrk adlı üyeden alıntı
Kripto paraları türkiyedeki sanalcılarla karıstırmayın. Bilmiyorsanız yorum yapmayın.
Senin merkez bankanın 5 katı market hacmi var. Sanal para değil gerçek para
Tamam hocam ben cahilim sen bilgilisin. Çiftlik bank ve Detaymaxi için uyardığımda da aynısını söylemişlerdi. :)
Hocam ben cahil insanım bilgili biri olarak beni aydınlatır mısın?
Bu kripto paraların merkezi var mı?
Sanal para değil gerçek para demişsiniz somut olarak resmini atabilir misiniz?
Merkez bankasından daha fazla hacmi olduğunu söylemişsiniz ispatlayabilir misiniz?
Bir gece ansızın bu paranın değerinin sıfırlanmayacağının garantisini verebilir misiniz?
Cahil biri olarak soruyorum bu güne kadar oturduğun yerde kısa vadede para kazandırabileceğini söyleyen kaç firma kazandırmıştır bir tane örneğini atabilir misiniz?
Ha son olarak cahilim ama Bitcoin, Litcoin ve Bitcoin cash bozumu yapıyorum. Bunları yakından takip ediyorum.
Hemen yargılamak yerine 2 dakikanızı ayırıp ticaret puanıma veya konularıma baksaydınız bunu rahatlıkla görebilirdiniz. Ha tabi siz bilgili insansınız, insanları direkt aşağılayarak ve araştırmadan yorum yaparak bildiginiz bir şey vardır. Cahil olduğum için benim aklım yetmez sizin bildiğiniz bir şey vardır kusuruma bakmayın.
Birde kripto paraların bir gece ansızın yok olunca görüşürüz. O zaman bu kadar hacmi olan, merkezi olmayan ve sizin tabirinizle gerçek olan kripto paranın hesabını olmayan kişilere sorarsınız. :)