WpÖmerFaruk adlı üyeden alıntı

Ben Jivochat kullanıyorum ve tavsiye ederim. Çok güzel özellikleri var. Tek bir uygulamadan sitenizdeki canlı destek bölümünden gelen mesajları, Facebook sayfanıza gelen mesajları, e-postaları, Telegram hesabınıza gelen mesajları, Viber hesabınıza gelen mesajları ve daha fazlasını kontrol edebiliyorsunuz. Cevap verebiliyorsunuz. Yakında WhatsApp desteği de gelecek sanırım çünkü panelde görünüyor. O zaman zaten tadından yenmez olacak bence. Geniş bir tanıtım yazısı da yazdım Jivochat ile ilgili. Şuradan okuyabilirsiniz dilerseniz: Jivochat canlı destek sistemi

Ücretli ücretsiz versiyonu mevcut. Ancak pro versiyonu piyasadaki çoğu sisteme göre çok daha uygun ve TL ücretlendirmesi var. Ben pro kullanıyorum.

Baya derin bir inceleme yazısı yazmışsın. Okumayı severim, bir ara zaman ayırıp okuyacağım ve mutlaka yorum bırakacağım. Siz Siz ücretli sürümünü mü kullanıyorsunuz peki? Ücretli sürümde logoyu gizleyebiliyor muyuz? "Katkılarıyla Canlı Destek Jivochat" şeklindeki yazılara sinir oluyorum.