Merhaba,

Litespeed Cache ücretli bir modüldür. Her litespeed sunucuda kurulu olmayabilir, eklentiyi kullanmadan önce hosting firmanıza danışmanız gerekiyor, ekstra ücret dahi isteyebilirler bazı firmalar o yüzden sitenizi barındırdığınız hosting firmasına bildirim göndererek sunucularında litespeed cache modülünün kurulu olup olmadığını, herhangi bir ücret talep edilip edilmediğini sormaları gerekmektedir.

Eğer sunucu yönetimi konusunda üst düzey bilginiz var ise litespeed'in ücretsiz versiyonu, açık kaynak kodlaması olan OpenLitespeed kurarak, Openlitespeed için geliştirilen cache'yi kulllanarak yine aynı seviye de bir hız performansı elde edebilirsiniz.

Wordpress tabanlı sitenizde eklenti ayarlarınızı nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız, bununla ilgili detaylı bir blog yazısı yazmıştım, inceleyebilir isteyen arkadaşlar; WordPress LiteSpeed Cache Eklenti Ayarları Nasıl Yapılır ?


Not: Wordpress eklentisi ücretsiz ancak sunucu taraflı kurulan cache modülü ücretlidir. Yani, her hosting firması bu hizmeti size sağlamayabilir bilginize.