ASametYildirim adlı üyeden alıntı
Hocam öncelikle bu tarz destek verdiğinizden dolayı çok teşekkür ederim. Bir yorum atarsanız çok mutlu olurum :)https://www.teknotarzi.com/gelecegin-teknolojileri-nelerdir_98/
Asıl ben teşekkür ederim hocam. Ek olarak ben sizden çok şey öğreniyorum. Mesela sizin bu yazınızı sonuna kadar okudum. Ve çokta ilgimi çekti. Çokta iyi yazılmıştı. ayrıca kendi sitemde mevcut. Mesela sizden hiç olmasa tasarım konusunda fikir ediniyorum. Reklam yerleşimi gibi ne bileyim mesela burada gönderilen bir çok yazı vardı hepsi farklı alanlar ve farklı alanlar olması da çok daha güzel. Sonuçta ben mesela bu bilgileri bu gün araştırsam belki hep konumda araştırma yapacağım. Ama bir şey öğrenmeyeceğim. Bu şekil hem ben öğrenmiş oluyorum hemde bir faydam size oluyor.
Hemde sizinde bana daha fazla faydanız oluyor.
Hocam ayrıca her girdiğim siteyede yorum yapıyom birde burda siteyi biraz değerlendirmem gerekirse siteniz çok başarılı. Sade şık ve hatasız. Fakat tek ve küçük bir sorun var. Oda yazınızın stili hocam çok ince okunduğunda göz ağrıtıyor :D biraz daha yakın okumanız gerekiyor diğer sitelere göre.
Tekrardan teşekkür eder başarılar dilerim hocam