-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** C**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba,
Aylık minimum 200 lira kazandıracak bir işe ihtiyacım var. Üniversite sınavına hazırlandığım için elimin altındaki çoğu işe gidemiyorum. Bu yüzden bilgisayar başında yapabileceğim bir iş lazım (sözlük yazarlığı, tema & script kurulumu, tema türkçeleştirme, canlı destek gibi...) İngilizce biliyorum. Php, html den az çok anlıyorum. (sıfırdan birşey yaratamam ama var olanı değiştirebilirim) Çok yoğun olmayan aylık minimum 200 lira getirecek bir işe ihtiyacım var.
İş arama sebebim aklımdaki birkaç projeyi gerçekleştirmek için kredi kartımdan taksitli nakit avans çekeceğim ve aylık ödemem 195 lira gibi bir para. 4 - 5 ay çalışsam yeterli. İş fikirlerinize açığım. Risk havuzuna dahil olmak istemiyorum(kumar, borsa vb)
hasan@can.biz.tr - Onay almadan herhangi bir iş (özellikle ticaret) yapmayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Makale yazabilirsin, en azından site kurup bir yere getirmeye uğraşacağına direkt hızlıca nakit olarak kazanç sağlayabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İngilizce makale yazıp satmak iyi para getirmez mi?
theredor
kötülerinsin sen dünya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
ingilizce makale yazabilir veya yabancı sitesi olan kişilere editör olabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Makale yazabilirsiniz hocam oyunlarla ilgili makale arıyorum ben sürekli iki haftadır doğru düzgün bulamadım mesela çok büyük eksikler var bazı kategorilerde. Ayrıca yabancı diliniz varsa yabancı makaleleri cevirebilirsiniz ya da direk yabancı makale yazabilirsiniz. Türkce 100 kelime 1.5 TL Ingilızce 100 kelime 3 TL vb. fiyat belirlerseniz bahsettiğiniz tutara 1 ayda kesinlikle ulaşırsınız
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
Ü** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
En iyi yöntem makale yazmaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** C**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
SametTEKE adlı üyeden alıntı
Makale yazabilirsin, en azından site kurup bir yere getirmeye uğraşacağına direkt hızlıca nakit olarak kazanç sağlayabilirsin.
Hocam sınavdan dolayı çok vakit ayıramıyorum makale yazmaya, ama herkes makale demeye başladı artık boş zamanlarımı makale yazarak değerlendirmeyi düşünüyorum.
Düşünüyorum hocam bu konuyu, aklıma yatıyor aslında.
Editörlük işi sıkıntı hocam ama yine de araştıracağım.
Ercany adlı üyeden alıntı
Makale yazabilirsiniz hocam oyunlarla ilgili makale arıyorum ben sürekli iki haftadır doğru düzgün bulamadım mesela çok büyük eksikler var bazı kategorilerde. Ayrıca yabancı diliniz varsa yabancı makaleleri cevirebilirsiniz ya da direk yabancı makale yazabilirsiniz. Türkce 100 kelime 1.5 TL Ingilızce 100 kelime 3 TL vb. fiyat belirlerseniz bahsettiğiniz tutara 1 ayda kesinlikle ulaşırsınız
Oyunlarla ilgili hem türkçe hem ingilizce makale yazabilirim aslında oyunlara da son derece aşinayım.
İlk başta olmaz diyordum ama düşünmeye başladım. Makale yazmak planlarım arasında.
hasan@can.biz.tr - Onay almadan herhangi bir iş (özellikle ticaret) yapmayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Tüm webmaster forumlarında aktif misiniz? Öyle ise size komisyon karşılığı basit bir iş teklif edebilirim. Hergün uğraşmanıza da gerek yok. Kontrol etmeniz gerekli sadece ara ara
Edit: 3847384 kişi pm atacak kesin peşin peşin söyliyeyim. Yukarıdaki kriteri sağlayan genç ve ticaret puanı yüksek kişiler de yazabilir sorun yok. Ama tutupta yeni üyeler falan yazmasın cevap vermeyeceğim bilginize.