Ben de sizin sitenizi inceledim.Gerçekten güzel,göze hitap eden, capcanlı bir site.
Tabi siz bilirsiniz ama küçük bir önerim olacak.
Kategoriler kısmına kişisel gelişim ile bir kısım olabilir. Biraz daha canlılık katar diye düşünüyorum.
Tabi siz bilirsiniz ama küçük bir önerim olacak.
Kategoriler kısmına kişisel gelişim ile bir kısım olabilir. Biraz daha canlılık katar diye düşünüyorum.
teşekkür ederim hocam zaten sitede kişisel psikolojisi ve gelişim psikolojisi ayrı ayrı olarak genel psikolojinin alt kategorileri mevcut. Bende sitenin anasayfasına en yakın sürede onlarıda eklerim.
Hocam sitenize yorum yaptım.
Kendi açımdan sitenize baktığımda hiç göz yormayan çok sade şık bir site.
Seo açısındanda çok iyidir o tema. Kişisel blog için baya da iyi bir tema.
Fakat hocam merhaba dünya yazınızda kısa yazacağınızı söylemişsiniz diğer yazılarınızda baya kısa.
Örnek mesela ben kişisel blog yazınıza yorum yaptım baya kısaydı.
Ayrıca pasaport vize istemeyen yazını da öyleydi.
Yani seo açısından bence bundan sonra uzun yazın google sıralamalarında çok yüksek fark yaratır.
Şahsen kendim 10 aylık bir süredir sitemde yazıyorum. Ve uzun yazının değeri çok daha farklı olduğunu analizler sonucunda öğrenmiş bulunmaktayım.
Bu yazılarınız istediğiniz yerlere gelemeyecek malesef hocam çünkü çok kısalar. Mesela bi de başlıkta önemli şimdi gel gör kaçınma koşullanması nedir kısa bir yazı yazsanız aranma az diye googlede bir sıraya gelir. Çünkü siteye gelecek kimse yoktur.
Fakat mesela sizin yazdığınızda başlıklara baktığımda o başlıklarda googlede sıralamaya girmeniz çok çok zor.
Başarılar dilerim hocam inşallah herkes emeğinin karşılığını er geç alacaktır.