yazmaya nereden başlamam gerektiğini bilmiyorum, çünkü şu an bile o zamanki atmosferi ve alınan haz'ı hatırlayınca bir an için heyecan sardı içimi. bu nedenle aklıma geleni yazacağım sıralama yapmadan.
icerde sigara ve nem kokusu ile karisik tuhaf bir koku.gecenin bi vakti bacak kadar cocuklarin cigliklari icinde oynanan oyunlar.en kösede ****o izleyen orta yasli tip.cafe sahibinin yakin arkadasi kiliginda hem onun koltuguna oturan hem ona buna laf yetistiren tip.iddia oynayip mac takiplerine bakan ve her an kalkip gidecekmis gibi yan oturan tuhaf tip.tüm bunlarin yaninda benim gibi arkadaslari ile gidip yemegine counter strike kasan tip.
oturulan pc'deki msn messenger'a bizden önce giren kisilerden disi olanlarin msn'leri eklenilen yillardi. ah ulan ah. hi5'li, yonja'li' nfs underground'lu age of'lu babaforum.com'lu yillardi çok özlüyorum be çokkk. sanirim benim aklimda kalan cafe profili bu.
İnternet kafeye gidip boş cd nin içine oyunların simgesini kopyalarak oyunları aldığımızı düşündüğümüz yıllardır. eve giderken yapılan planlar ve gidince yaşadığım hayal kırıklığının tarifi yok..
Hey gidi be internet cafede abimle fifa07 oynadığımızı ve ortasahadan attığım golleri unutamam :) hala ps oynarken bazen şut yerine d'ye bas, orta yerine a'ya bas diyorum.. tek başıma gidince hep yarım saat 1 saat açardım.. abimle gidince hep süresiz :)) counterda server'ı olanlara ne özenirdik bi ara almaya da çalışmıştım :D knight'a başlayıp yarım saat sonra bırakmıştım.. metin2 de 13 level kasıp arkadaşa 3 liraya satmıştım.. en güzeli de yazın dersane kursu olurdu ondan kaçıp internet kafeye giderdim 2 saat kimsenin haberi olmazdı.. ama sonra sms gönderme işi çıktı mertlik bozuldu :D İnsan eskiyi özlemesin de ne yapsın..
Dolu dolu bir nesildik be kardeşim.. şimdikilere bakıyorumda telefon, tablet herşeye kolaylıkla ulaşabiliyorlar ama asla bizim o günlerde hissettiğimiz duyguyu anlamıcaklar yanıyorum da buna yanıyorum..