1- Elimde (eğer sinirlenlenip silmediysem) siparis ve ticket mailleri var.
2- Bir firma 3 kez ad ve el değiştiriyor ise burda bir şeyler dönüyor demektir.
3- Size kendilerini korumanız karşılığında ne verdiler bilmiyorum ama ben kendi görüşümü yqzıp eleştiememi yapmakta özgürüm. Ki kanıtlarım var iken.
2- Bir firma 3 kez ad ve el değiştiriyor ise burda bir şeyler dönüyor demektir.
3- Size kendilerini korumanız karşılığında ne verdiler bilmiyorum ama ben kendi görüşümü yqzıp eleştiememi yapmakta özgürüm. Ki kanıtlarım var iken.
Eğer iptal edildiyse vardır bi sorun ya adres ya adsoyad numara yada istediğin alan adında vardır bişey siparişler sürekli inceleniyor doğrulayamadıklarımızı direk arayarak onaylıyoruz
9000+ Ücretsiz site barındırıyoruz 9000 site hadi etsin 6000 İnsan, 6000 insanı onayladık seni onayladık? sana garezim varya işim gücüm yok gelsede onaylamasam demi? ne kadar rahat be bişey istiyorsun olmadımı hemen çamur at Oh be ne güzel istanbul
firma kendi içinde el değiştirdi buda sermaye arttırmak şirketin sermayesini arttırıp bankalar konusunda rahat etmek (şirket 3 ortak her birimiz sermayesini arttırarak %51 paya sıra ile sahip oldu buda sermayeyi arttırdı teknik olarak el değiştirdi ama gerçekte gene bizde kaldı şirket ?
firmanın sahibi benim yeterlimi ?
ayrıca fikir beyan etmek başka eleştirmek başka karalamak bambaşka senin yaptığın bildiğin karalama kampanyası konuyu report ettim umarım yetkililer silerler kendini bilmeyen birkaç "WEBMASTER"ın keyfi için onca emeğimi boşa harcatmam