Victoryksk adlı üyeden alıntı

Çok haklısınız hocam. Tüm Türkiye’de normal zamanlarda konut stoğu 600.000 civarında iken şu anda 2 milyonu aşmış. Biraz hareketlilik kazandırıp stoğu eritmek amaç.

Son 6 ayda yeni 7.300 adet milyoner oluştu. Fakir orta gelirli ve zengin arasındaki gelir eşitsizliği dayanılmaz ve azımsanmaz bir boyut aldi. Zengin daha da zengin oluyor fakir daha da fakirleşiyor kapitalizmin amacı bu lakin bizim ülke kapitalizmden de beter bir duruma evrildi. Yurtdışinda 1 maaşla bir teknolojik aletten 4 5 6 hatta 8 9 adet alınabiliyorken Türkiye de %70i maaşin gidiyor 1 adete. Bazı aletlere 1 maaşta yetmiyor. Et yiyemiyor insanlar beslenemiyor. Ekmegi bolca yiyor sağlığindan da oluyor. Doymak için yiyor halk ne yapsın di mi? Demem o ben her zaman söyledim bunu ister hain ister başka bir şey desinler 10.köylüyüm ben 9 köyden doğruyu söylediğim için kovsalar 10. Koye giderim.

Bu ülke 24 hazirana kadar cok zor dayanacak. 24 hazirandan sonra da dayanamayacak ülke alanın elinde patlayacak bir şey alacaksanız şimdiden alın yoksa önümüzdeki yıllar icinde biraz zor alırsınız doları 2.5 3 oldugu zamanlardan özlüyoruz di mi? Şimdi doların 4 oluşunu özleyeceğiz. Geçmiş olsun 2018 krizi an itibariyle reel olarak hissediliyor ve kabul ediliyor. Seçim bitsin hükümette açiklar bunu. Enflasyon cari açık falan inanılmaz boyutta