[SIZE=3]Merhaba arkadaşlar ortalama bu projeye başlama zamanım 3 ayı aşkın bir zamandır basit görünmesine rağmen oldukça uğraştırıcı olan ve sonunda projeyi devreye sokan bir evre atlatmış bulunmaktayım çok şükür (: Neyse konumuza gelecek olursak Letgo birçoğumuz bilmektedir benimde gerek bulunduğum ile gerekse 81 ile uygun bir letgo tarzı web projesi aklıma geldi ve neden türkiyeninde ilerleyebilir geliştirebilir ve hızlı alışveriş yapılabilir aktif bir web sayfası olmasınki dedim ve bahsettiğim projemi hayata geçirdim bu proje sadece sanal üzerinden değil reel yalantımada dayanan bir projedir.
Soracak olursanız nasıl yani reel yaşantına dayanan bir proje kendim Sıfır ve ikinci el tablet telefon bilgisayar alım satım vb gibi iş yapıyorum iş yerimin adı Ticoal o açıdan reel yaşantıma dayanan bir proje dedimki hem iş yerim Ticoal olsun hemde web sayfam dedim ve projemi hayata soktum.
Ticoal.com nasıl çalışır diye soracak olursanız aşağıda nasıl çalıştığı hakkında elimden geldiği kadar detaylı bir şekilde anlatmaya çalıştım - sizlerinde görüşü düşüncesi önerisi benim için oldukça önemlidir harici lütfen ama lütfen karalayıcı yorumlar yapmayalım oldu yada olmadı nihayetinde ortada bir emek var WMARACI yeni sayılmam ama kullanıcı adı olarak yeniyim nasipse ileriye yönelik teknoloji atına baya bir ticaret & fikir alışverişi WMARACI üzerinden yapmayı düşünüyorum.
Şimdi gelelim Ticoal nasıl çalışır. ?[/SIZE]
[CENTER]
[COLOR=#373A4E]Ticoal [/COLOR][COLOR=#FF5E3A]Yeni nesil alışveriş[/COLOR][COLOR=#373A4E] - ikinci el ve sıfır eşyaları al ve sat - [/COLOR][COLOR=#FF5E3A]]Burada alan memnun satan memnun[/COLOR][COLOR=#373A4E] sende al ve sat[/COLOR]
[COLOR=#373A4E]Kategorilerin Hapsini Nasıl Görebilirim ?[/COLOR]
Masaüstü üzerinden anasayfa yada tüm içerikler üzerinden üst kısmında bulunan (Kategoriler) yazısına tıklayarak tüm kategorilerimizi rahatlıkla görebilirsiniz. Mobil üzerinden sol üst kısımda bulunan
Mobil üzerinden sol üst kısımda bulunan iconuna tıklayarak sol kısımda açılır menüden (Kategoriler) yazısına tıklayarak mobil üzerinden tüm kategorileri görebilirsiniz.
[COLOR=#373A4E]İlanım üzerinden bana yazılan mesajları nasıl görebilirim ? [/COLOR]
Masaüstü üzerinden anasayfa yada tüm içerikler üzerinden üst kısmında bulunan (mesajlar) yazısına tıklayarak profiniz üzerinden gelen tüm mesajları rahatlıkla görebilirsiniz. Kutu içerisine almış olduğumuz alanların hepsinden gelen mesajlarınıza ve hangi ürüne mesaj yazıldığını rahatlıkla görebilirsiniz.
Mobil üzerinden sol üst kısımda bulunan iconuna tıklayarak sol kısımda açılır menüden (mesajlar) yazısına dokunarak yada profil resminize dokunarak mobil üzerinden gelen tüm mesajları görebilirsiniz.
[COLOR=#373A4E]Ticoal gelen mesajları nasıl silebilirim ?[/COLOR]
[COLOR=#373A4E][COLOR=#373a4e]Ürünlerinize gelen mesajları bir sonraki güncellememizde ilan sahibinin silme olanağını sağlayacağız şuanki aşamamız beta aşamasıdır sadece yönetici tarafından belirli bir gün sonra otomatik silinecektir. [/COLOR][/COLOR][COLOR=#373A4E][COLOR=#373a4e]
[/COLOR][/COLOR][COLOR=#373A4E][COLOR=#373a4e]1) Her üye ilanlarına toplak (50) adet mesaj alabilmektedir.
2) İlanlarınıza gelen mesajlar (1 AY) içerisinde yöneticiler tarafından silinecewktir.
3) Üyelerimizin ilanlarına gelen mesajları (BETA) sürümden normal sürüme geçildiğinde ilan sahibine kendi mesajlarını silme olanağı tanınacaktır.
4) İlanlarına gelen mesaj adet sayısı kaldırılacaktır.
5) Mesajlaşmalarda küfür argo T.C aykırı olabilecek bütün mesajlar sistem tarafından otomatik (delete) yani silinecektir.[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#373A4E][COLOR=#373a4e]Ticoal'a nasıl ilan ekleyebilirim & ilanımı düzenleyebilirim ? [/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#373A4E][COLOR=#ff5e3a][B]Nasıl İlan Ekleyebilirim ?[/COLOR]
Sağ üst kısımda bulunan butonuna tıklayarak ürün ekleme sayfasına giriyoruz daha sonra aşağıdaki görüntü örneğine bakarak nasıl ürün eklendiğini öğreniyoruz. Öncelikle aşağıda belirtilen hangi paketi kullanacağınızı seçiyorsunuz (Ücretli & Ücretsiz) olarak belirtilen paketler özelliklerini sizlere belirtmektedir. Seçtikten sonra (Satın al) botununa tıklayarak [/B][/COLOR][/CENTER]
[COLOR=#373A4E]devam ediyoruz..[/COLOR]
[COLOR=#373A4E]
[/COLOR][COLOR=#373A4E]seçtiğimiz paketten sonra aşağıdaki belirttiğimiz gibi ilanı eklemeye devam ediyoruz.
[COLOR=#ff5e3a]İlanımı Nasıl Düzenleyebilirim ?[/COLOR]
Öncelikle Üye Panelinize giriş yapıyorsunuz ve daha sonra aşağıda görüntüde belirttiğim icona mobil üzerinden giriyorsanız dokunarak masaüstü üzerinden giriyorsanız tıklayarak girmiş olduğunuz ilan bilgilernizi düzenleyebilirsiniz. [/COLOR]
[COLOR=#373A4E]Ticoal'a ilan ekleme şartlartı ve koşulları [/COLOR]
[COLOR=#373A4E]Ticoal'a her eklenen ilandan ekleyen kişi sorumludur T.C yasalarına aykırı hiçbir ilan hiçbir şekilde onaylanmayacaktır.Eklenen ilanlar maximum 5 dk ile yarım saat arasında olumlu görüldüğü taktirde onaylanacaktır. Ticoal üzerinden hiçbir şekilde hayvan - cinsellik - ****ografi - yasa dışı vb gibi ilanlar onaylanmayacaktır bu tür ilan açanlar yönetim tarafından ilanları sürekli olmak şartı ile silinecek ve daha ilerisi olursa uzaklaştırılıcaktır.[/COLOR]
[COLOR=#373A4E]Ticoal ekibi ile nasıl iletişime geçebilirim ?[/COLOR]
[COLOR=#373A4E]Ticoal.com yöneticisi yada yöneticileri ile iletişim sayfamızdan her türlü görüş öneri geliştirme ve harici tüm sıkıntılı yada normal konularda bizlerle görüşebilirsiniz.
Eposta yolu ile ulaşmak isteyen kişi yada kişilere info@ticoal.com e-mail yolu ile görüşmek istediğiniz konuyu bildirebilirsiniz.[/COLOR]
[COLOR=#373A4E]Ticoal mobil üzerinden menü nasıl kullanırım ? [/COLOR]
[COLOR=#373A4E]Not olarak belirtmeliyiz'ki mobil üzerinden yada uygulama üzerinden giren tüm üyelerimiz için sol üst kısımda bulunan icon dokunarak sol açılır menü kullanabilirsiniz.[/COLOR]
----------------------------
Yokarıdada belirttiğim gibi olması gerekenler görüş önerilere açığım. Şimdiden tüm WMARACI ailesine teşekkürlerimi sunarım..