lostyazilim
tr.link

Sosyal Medya Projesi Hakkında Yorumlarınız

5 Mesajlar 810 Okunma
acebozum
tr.link

BHA BHA bhamedya.com Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Aşçı, Makale Yazarı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1400
  • Beğeniler 460 / 461
  • Ticaret 20, (%100)
Merhabalar,,

Uzun zamandır bir kategori üzerinde yoğunlaşmayı düşünüyorum. Kısaca bahsetmek gerekirse sosyal medya üzerine yoğunlaşıyım diyorum. Sosyal medya haberlerinin yapıldığı. Ufak bir forum alt tabanında işlemesi gerekiyor ki. Sosyal medya vb ticaretlerin yapılması için.

Yani sosyal medya haberleri ve bu işin ticaretinin yapıldığı bir ortam kuracağım. Sizce nasıl olur ?

googleasistan
webimgo

ASametYildirim ASametYildirim Saygı, Sevgi, Anlayış. Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Bilgisayar mühendisi öğrencisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3826
  • Beğeniler 2399 / 1874
  • Ticaret 97, (%100)
Hocam güzel bir projeye benziyor fakat şunu sürekli kendinize sormalısınız "Digerlerinden farkım ne olacak?" "Neden benim sistemimi tercih etmeliler?"

Projenizden diğerlerinden farklı olarak ticaret yapılabileceğini yazmışsınız peki instagram,facebook ve twitter gibi medyalar varken veya insanlar günümüzde sahibinden.com ve benzeri yüzlerce site varken neden sizin sistemi kullanmalı?

Eğer bunlara güzel yanıtlar bulabilirseniz ve diğerlerinden farklı olabilirseniz güzel noktalara gelebilirsiniz.

İyi çalışmalar dilerim, kolay gelsin. :)
BHA

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 23.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1400
  • Beğeniler 460 / 461
  • Ticaret 20, (%100)

ASametYildirim adlı üyeden alıntı

Hocam güzel bir projeye benziyor fakat şunu sürekli kendinize sormalısınız "Digerlerinden farkım ne olacak?" "Neden benim sistemimi tercih etmeliler?"

Projenizden diğerlerinden farklı olarak ticaret yapılabileceğini yazmışsınız peki instagram,facebook ve twitter gibi medyalar varken veya insanlar günümüzde sahibinden.com ve benzeri yüzlerce site varken neden sizin sistemi kullanmalı?

Eğer bunlara güzel yanıtlar bulabilirseniz ve diğerlerinden farklı olabilirseniz güzel noktalara gelebilirsiniz.

İyi çalışmalar dilerim, kolay gelsin. :)

Sanırım yanlış anladınız yani bir kısmını :) Şöyle ki sosyal medya hakkında bütün haberler ve ufak tefek gündem haberli yapacağız. Ayrıca forum subdomain ile forum sitesi açacağım. Forum sitesinde wmaracı'nda forumunun ticaretinde olduğu gibi webmaster ticaretleri yer alacak. Özellikle sosyal medya takipçi satanlar, beğeni hizmeti verenler yer almasını hedefliyorum.

Ayrıca sadece sosyal medyaya yönelmiş blog sayısı az gibi geldiği için bu işe yönelmenin doğru olacağını düşündüm

ASametYildirim ASametYildirim Saygı, Sevgi, Anlayış. Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Bilgisayar mühendisi öğrencisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3826
  • Beğeniler 2399 / 1874
  • Ticaret 97, (%100)

BerkinAKTAŞ adlı üyeden alıntı

Sanırım yanlış anladınız yani bir kısmını :) Şöyle ki sosyal medya hakkında bütün haberler ve ufak tefek gündem haberli yapacağız. Ayrıca forum subdomain ile forum sitesi açacağım. Forum sitesinde wmaracı'nda forumunun ticaretinde olduğu gibi webmaster ticaretleri yer alacak. Özellikle sosyal medya takipçi satanlar, beğeni hizmeti verenler yer almasını hedefliyorum.

Ayrıca sadece sosyal medyaya yönelmiş blog sayısı az gibi geldiği için bu işe yönelmenin doğru olacağını düşündüm

Yanlış anlamışım şimdi oldu :D

Hocam siz daha iyi bilirsiniz ama bu projenin kısa vaadede bir getirisi olacağını sanmıyorum. Özellikle ilk 2 yıl boyunca baya sabretmeniz gerekeceğini düşünüyorum.

Not: Şuanda küçük bir ekiple benzer bir proje üzerinde aylarca çalışıyoruz ama hâlâ bir verim alamadık buradaki kilit nokta sabretmekten geçiyor gibi geliyor.
BHA

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 23.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1400
  • Beğeniler 460 / 461
  • Ticaret 20, (%100)

ASametYildirim adlı üyeden alıntı

Yanlış anlamışım şimdi oldu :D

Hocam siz daha iyi bilirsiniz ama bu projenin kısa vaadede bir getirisi olacağını sanmıyorum. Özellikle ilk 2 yıl boyunca baya sabretmeniz gerekeceğini düşünüyorum.

Not: Şuanda küçük bir ekiple benzer bir proje üzerinde aylarca çalışıyoruz ama hâlâ bir verim alamadık buradaki kilit nokta sabretmekten geçiyor gibi geliyor.

Yorumalrınız için çok teşekkürler, biraz daha düşüneyim. Başka yorum yapmak isteyen var mı ?
ASametYildirim

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al