Nasıl yapıldığıni biliyorsunuz lakin kendiniz yapamazsınız. Yani çok uğras vermeniz hesapları en azından 1 yaşına getirmeniz gerekli. Öyle sifir hesap açip 5 10 bin takipçi yapayım oldu bitti olmuyor. Alexa değerinden indexlerine kadar özenle kasılması gerekiyor. Seo dediğiniz şey bir butündür. Ben firmalara ya da buyük seo paketi satan firmaların paketlerine de kaynak sağliyorum mesela.

Demem o ki nasıl yapıldıgıni bilmeniz onu yapabileceğiniz anlamına gelmiyor. Misal seo uyumlu makale yazabilirsiniz tagleri ayarlabilirsiniz meta ayarı yapabilirsiniz vs.. vs..

Lakin mesela bu tür backlinkler için veya destek amaçlı çevre hesaplar için 1 sene düzenli hesap kasmanız gerekiyor. Bunları hakkıyla yaparsanız çok yol kat edersiniz. Lakin inanın %10 bile bunu beceremiyor. Sanıldığı kadar kolay değil. Herkes sosyal medya uzmanı günümüzde biliyorsunuz :)

Bu iş için tecrübe gerekiyor. Kaliteli sadece sosyal medya hesapları kullanarak bile site uçurulabilir. Bunlar bir bütün yani. Dediğim gibi bilmeniz yapabileceğiniz anlamına gelmez.

Şunu da söyliyeyim aylık 30 40 bin dolar ciro yapan bir dekorasyon firmasının websitesine seo işleri için özel paketler hazırlıyorduk mesela. Adam dışarı masraf yapmak istemiyordu seo paketleri içinde ne varsa özenle biz hazirlıyorduk onları. 10 15 önemli kelimede 1.sıradaydık. Siz de böyle bir şey yapmak istiyorsunuz galiba. Baya baya baya uğraş vermeniz gerekli. İngilizce kaynakları tarayın.