eka7a
openix.io
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hermes Bu şekilde yedeklemeyi kullanmadım, eklentilerin işleyişi hakkında da bilgim yok ama yeterli disk alanı yoksa her zaman sıkıntı yaşarsınız diye düşünüyorum. Çünkü eklentiler buluta yedekleme yapsa da ilk olarak gönderilecek dosyaları sunucuda yedeğini oluşturup daha sonra buluta göndereceğinden yine yetersiz disk sıkıntı çıkaracaktır.
Edit: Fark etmedim zaten üst mesajınızda belirtmişsiniz. Ancak direk buluta yedekleme yapan eklenti bulabileceğinizi sanmıyorum.
Openix.io | $9.90 PositiveSSL | $12.90 RapidSSL
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
İlk başta sunucuda oluşturmadan buluta gönderemez eklentiyi.
Ama eğer wp file manager tarzı eklentilerle ftp’ye şifre olmadan bağlanabilirseniz wordpress klasöründe vs bulunan gereksiz dosyaları temizleyip yer açabilirsiniz.
İkinci ihtimal, bu eklentileri denemedim ama bu file manager eklentileri direk dosya indirmenize izin veriyorsa, wordpress dizininizi bu eklenti ile indirip daha sonra yedekleme eklentileri ile database yedeği indirerek bu ikisini ayrı ayrı edinmiş olursunuz.
Bu yöntemlerle mail kayıtlarınızı, htaccess gibi dosyaları muhtemelen yeniden oluşturmanız gerekecek. Onun dışında tamamını kapsıyor yedekleme işlemi.
Bunları bir deneyin isterseniz belki işe yarayacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
O zaman en mantıklı çözüm file manager ile dosyalarınızı parça parça indirip bilgisayara kaydetmek olacak. Biraz uğraştırabilir ama benim aklıma başka bir yöntem gelmiyor.