-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar. Yaklaşık 3 4 ay önce bir site açtım ve makaleler girmeye başladım. Toplam 21 yazı paylaştım . pek fazla paylaşamadım . googleda anahtar kelimemi aradğımda sitem gözükmüyor. fakat wmaraci sıra bulucuda arattığımda 52. sırada gösteriyor oraya gittiğimde orda göremiyorum. Seo çalışması yaptırmama rağmen yine sitem google da çıkmıyor.
Alexa da bile gözükmüyorum.
Sorun nerde acaba nerde yanlış yapıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
hocam aynı sıkıntı bendede var çok geç indexliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
sende yine indexlemiş ben 1 aydır bekliyorm
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Blog Yayıncılığ
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
11, (%91)
Seo çalışmanızı kim yapıyor deneyimli mi deneyimsiz birisi mi ? yada seodan kastınız aldığınız baclinkler mi ?
Googlede görünmeniz için sitenizi her gün aktif tutuyor musunuz ? yazdığınız makaleler özgün mü ? site hızınız iyi mi ? ve site içi seo ne durumda ? ondan ziyade yazmış olduğunuz makaleler seo uyumlu mu ? bu söylediklerimde sorun yok ise googlede görünürsünüz şayet bunlarda sorun yaşanıyor ise görünmemeniz normal.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** P**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam öncelikle yapman gereken sıtendeki gereksiz (temalar - eklentiler- sayfalar) bunları silmen gerek mesela örnek sayfaları falan daha sonra siteni google a kaydetmen gerek search consol site kaydı diye aratırsan bulabilirisin 3 gün içinde google botları siteni indexler daha sonra site haritasını oluşturup gene search consol a kayıt edersen daha iyi verim alabilirsin bunların yanında wordpress kullanıyorsan seo eklentikleri ile siteni düzenleye bilirsin. bunlar sana baya yadımcı olacaktır ayrıca meta etiketleri ile(keywords meta key html5 yazarak ulaşabilirsin) siteni botlara daha geniş tanıta bilirsin. daha fazla bilgi için pm atabilirsin.