lostyazilim
tr.link

Sitem google'da gözükmüyor

8 Mesajlar 1.527 Okunma
lstbozum
tr.link

MajoR44 MajoR44 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 3 / 22
  • Ticaret 1, (%100)
Merhabalar. Yaklaşık 3 4 ay önce bir site açtım ve makaleler girmeye başladım. Toplam 21 yazı paylaştım . pek fazla paylaşamadım . googleda anahtar kelimemi aradğımda sitem gözükmüyor. fakat wmaraci sıra bulucuda arattığımda 52. sırada gösteriyor oraya gittiğimde orda göremiyorum. Seo çalışması yaptırmama rağmen yine sitem google da çıkmıyor.

Alexa da bile gözükmüyorum.

Sorun nerde acaba nerde yanlış yapıyorum.

wmaraci
reklam

satalker34 satalker34 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1398
  • Beğeniler 294 / 173
  • Ticaret 32, (%94)
hocam aynı sıkıntı bendede var çok geç indexliyor

• Üyelik 18.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 3 / 22
  • Ticaret 1, (%100)

satalker34 adlı üyeden alıntı

hocam aynı sıkıntı bendede var çok geç indexliyor

Yani benimle aynı zamanlarda açılmış bir site var onu takip etmekteyim. o bile 3. 4. sayfalarda gözüküyor. benden daha az ziyaretçisi olmasına rağmen .

satalker34 satalker34 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1398
  • Beğeniler 294 / 173
  • Ticaret 32, (%94)
sende yine indexlemiş ben 1 aydır bekliyorm

wmaraci
wmaraci

Yakut Yakut WM Aracı Bronz Üye
  • Üyelik 25.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Blog Yayıncılığ
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 429
  • Beğeniler 114 / 137
  • Ticaret 11, (%91)
Seo çalışmanızı kim yapıyor deneyimli mi deneyimsiz birisi mi ? yada seodan kastınız aldığınız baclinkler mi ?
Googlede görünmeniz için sitenizi her gün aktif tutuyor musunuz ? yazdığınız makaleler özgün mü ? site hızınız iyi mi ? ve site içi seo ne durumda ? ondan ziyade yazmış olduğunuz makaleler seo uyumlu mu ? bu söylediklerimde sorun yok ise googlede görünürsünüz şayet bunlarda sorun yaşanıyor ise görünmemeniz normal.
satalker34

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 18.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 3 / 22
  • Ticaret 1, (%100)

Yakut adlı üyeden alıntı

Seo çalışmanızı kim yapıyor deneyimli mi deneyimsiz birisi mi ? yada seodan kastınız aldığınız baclinkler mi ?
Googlede görünmeniz için sitenizi her gün aktif tutuyor musunuz ? yazdığınız makaleler özgün mü ? site hızınız iyi mi ? ve site içi seo ne durumda ? ondan ziyade yazmış olduğunuz makaleler seo uyumlu mu ? bu söylediklerimde sorun yok ise googlede görünürsünüz şayet bunlarda sorun yaşanıyor ise görünmemeniz normal.

Gerekli bilgileri PM olarak gönderdim.

B3R4T B3R4T WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad B** P**
  • Mesajlar 87
  • Beğeniler 26 / 7
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam öncelikle yapman gereken sıtendeki gereksiz (temalar - eklentiler- sayfalar) bunları silmen gerek mesela örnek sayfaları falan daha sonra siteni google a kaydetmen gerek search consol site kaydı diye aratırsan bulabilirisin 3 gün içinde google botları siteni indexler daha sonra site haritasını oluşturup gene search consol a kayıt edersen daha iyi verim alabilirsin bunların yanında wordpress kullanıyorsan seo eklentikleri ile siteni düzenleye bilirsin. bunlar sana baya yadımcı olacaktır ayrıca meta etiketleri ile(keywords meta key html5 yazarak ulaşabilirsin) siteni botlara daha geniş tanıta bilirsin. daha fazla bilgi için pm atabilirsin.

• Üyelik 18.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 3 / 22
  • Ticaret 1, (%100)

B3R4T adlı üyeden alıntı

Hocam öncelikle yapman gereken sıtendeki gereksiz (temalar - eklentiler- sayfalar) bunları silmen gerek mesela örnek sayfaları falan daha sonra siteni google a kaydetmen gerek search consol site kaydı diye aratırsan bulabilirisin 3 gün içinde google botları siteni indexler daha sonra site haritasını oluşturup gene search consol a kayıt edersen daha iyi verim alabilirsin bunların yanında wordpress kullanıyorsan seo eklentikleri ile siteni düzenleye bilirsin. bunlar sana baya yadımcı olacaktır ayrıca meta etiketleri ile(keywords meta key html5 yazarak ulaşabilirsin) siteni botlara daha geniş tanıta bilirsin. daha fazla bilgi için pm atabilirsin.

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Sitemde gereksiz sayfa , eklenti , temalar bulunmamaktadır. Sitemi Search Console a eklemiştim. sitemi googleda site isminde aratınca direkt olarak çıkmakta.

Wordpress kulandığım için seo eklentilerini kurmuştum zaten. Anahtar kelimeleride ayarlamıştım.

benim sıkıntım anahtar kelimem olan kelimede aratınca sitemin hiç gözükmemesi . Alexa da bile gözükmemesi. Siteme ziyaretçide gelmekte.

wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al