-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Twitch Partner Streamer
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
20, (%90)
Şimdi nasıl giriş yapacağımı bilemedim kusuruma bakmayın lütfen hocam :) Yaklaşık olarak 4 yılı aşkın süredir YouTube ve Twitch platformu üzerinde içerik üretmekteyim dişe dokunur paralar kazandım diyebilirim burada yatırım yapacağınız alan bence çok önemli. Zira pek çok insan youtube için büyük küçük bütçeler ayırmakta. Eğer siz dee burada bir şeyler yapmak niyetindeyseniz öncelikle ne yapacağınıza karar vermelisiniz. İkinci önemli bir husus da hangi dal da iş yapmaya niyetlendiyseniz bu dalda ücretsiz faydalanabileceğiniz ara bağlantıları araştırarak en iyi işleri pas geçmemelisiniz. Zira yatıracağınız bütçelerden ziyade ücretsiz olarak faydalanabileceğiniz noktalar da size güzel ve kazançlı dönüşler sağlayacaktır. Bunu şöyle örnek verebilirim size. Örneğin oyun sektörü üzerinde bir şeyler yapmayı düşünüyorsunuz. İrili ufaklı kanallarla bağlantı sağlayarak yapacağınız çalışmalar hem sektörde isminizin hızlı yayılmasını sağlar hem de çevrenizin gelişmesini sağlar. Bunun dışında işleriniz büyüdükten sonra alacağınız sponsorluklar iş teklifleri gibi bilimum gelir sağlayacak araçların da gelirlerini zaman içerisinde ar-ge ve reklam için de kullanmanızı tavsiye edebilirim. Daha fazla yazardım fakat şuan bir iş için geldiğim şehirde otel köşelerinde sürünüyorum mesaj atarsanız elimden geldiğince bilgi vermeye çalışırım. Herkese iyi forumlar...