pubhane
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Şuan yaşın kaç bilmiyorum ancak yaşın 25 altındaysa bu sorununu bir an önce almalısın. Zira bekar olduğunu düşünerek ilerleyen zamanda yuva kurduğunda bu durum başına bazı sorunlar getirebilir. Özellikle bu yaşı belirttim çünkü bu yaştan sonra artık ruh halin arayış içine giriyor. Yani karşındaki insanın söylediği normal sözün altından birşeyler aramaya başlar hale geliyorsunuz. Bizzat yaşamadım ancak bu durumu yaşayan bazı tanıdıklarım var. Çözüm aslında çok basit. İnsanlar sana kırıcı bir söz söylüyorsa bunu içine atmak yerine yüzüne karşı kırıldığını veya kırılabileceğini, iletisiminizin bu şekilde sağlıklı ilerleyeneyeceginiacikca belirtmelisin.Sunu unutma ki hala senin zor durumda kalmanı istemyecek uzulmeni istemeyerek olan insanlar hayatta! Belki şuan bunu hissetmekte zorluk çekiyorsun ancak gerçekten çevremde uzulmeni istemeyen insanlar var. Kafana takılan her ne olursa olsun, sorunları içinde sorun yaratarak cozemezsin. Böyle durumlarda empati kurarak yaşadığın sorunları kafana taktiğin olayları nasıl ve ne yaparak unutabilirsin? İşte bunları eline bir kağıt kalem alıp temiz bir kağıda yazmanı tavsiye ederim. Sinemaya gitmek mi? Bowling oynamak mı? Yada COD oynayıp stresten uzaklaşmak mi? Bugünden itibaren her sabah uyandığında okumaktan keyif alacağın bir motivasyon cümlesi belirle ve bir kağıda yaz. Yazdığın kağıdı odana as ve her sabah uyandığında o motivasyon sözünü okumayı ihmal etme. Göreceksin ki taktiğin düşüncelerin aslında seni yipratmaktan başka işe yaramıyor. Pozitif düşün pozitif yasa ! 👍😊
6 kişi bu mesajı beğendi.