Miroglu adlı üyeden alıntı

Öncelikle teşekkür ediyorum.
Bu işlerden Anlamadığımdan dolayı soruyorum;
Bende kayıt olmuştum. İşlemleri yaptık diyelim. Koineksten de onaylı kimlikle onayımızı aldık. 0.04$ = 0.17 TL yapıyor 500x0.17 de 85 TL yapıyor. Bu parayı banka hesabına çekebiliyor muyuz?

Dijiseo adlı üyeden alıntı

Bu onay bu borsaya gelecek olan kimlik doğrulama aracı sonrasında, kimliğinizi doğruladıktan sonra yani bittrex, ve binance borsalarında yada koineks borsasında yaptığınız kimlik doğrulama işleminden sonra kullanımınıza açılacak.

bu kısmı anlamadım hocam.

Koineks onayıyla ilgisi yok sanırım orada pek anlatamamışım. Airdrop ile önceden kayıt olduysanız yine benim konularımı görüp, o hesabın aynı mail adresiyle kayıt olmanız gerekiyor. Sonrasında airdroptan gelen mail ile kayıt olduğunu hesabı kimlik onayı yapmanız gerekiyor.

Yani aslında burada demek istediğim şey koineks vs gibi borsalarda nasıl kimlik onayı yapıyorsanız, burada da o onay olduktan sonra airdroplarınız hesabınıza geçecek demek istedim. O fonksiyon da yakında gelecek zaten.

HizliKazanç adlı üyeden alıntı

Omer bey peki bu tokenleri hangi borsada satabiliriz.

Şu anda satamazsınız 2018'in 3. çeyreğinde borsa içerisinde diğer kripto paralar ile exchange açılacak o zaman coinlerinizi bozdurup çekebilirsiniz. O zaman da inşaAllah 0,70 usd vs görür.